M. Erhan Önal’a önemli görev

M. Erhan Önal’a önemli görev

ABONE OL
6 Aralık 2022 20:19
M. Erhan Önal’a önemli görev
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten M. Erhan Önal’a bir önemli görev daha tevdi edildi.


Kendisine güvenenleri haksız çıkarmayan, Antakya’nın spor kenti olmasında önemli katkıları olan Önal, Türkiye halk Oyunları federasyonu Hatay il temsilciliği görevini de başarı ile yürütüyor. Erhan Önal’a bir görev de federasyonun genel merkezi tarafından verildi. Önal, zorlu görevlerinin yanı sıra Türk Halk Oyunları Federasyonu Başkanı Suat Aksu‘nun danışmanlığını da yapacak. İlimizde yapılan birçok kültürel, sanatsal ve sportif çalışmaya başarı ile imza atan Önal Aksu‘nun danışmanlığını da yapacak.
ÖNAL: ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATACAĞIMIZA İNANIYORUM
Önal Yaptığı açıklamada milli kültürümüzün en önemli değeri olan Halk oyunlarımızın gelecek nesillere doğru aktarılıp yaygınlaşması için çalışmaya devam edeceğini kaydetti. Projelerinin de hazır olduğunu kaydeden Önal; “Kısa zaman içerisinde Türkiye Halk Oyunları Federasyon başkanı Suat Aksu ile Milli kültürün Hatay’daki en büyük destekçisi olan yapılan her doğru projeye maddi manevi desteğini esirgemeyen Antakya belediye başkanımız İzzettin Yılmaz’ı ziyaret ederek projeyi istişare edeceğiz. İzzettin Yılmaz başkanımızın ve Suat Aksu başkanımızın önderliğinde Türkiye’de ilk olarak yapılacak bir proje hakkında çalışmamıza başlayacağız. Beni bu göreve layık gören Türkiye Halk Oyunları Federasyonu başkanımız Suat Aksu’ya kıymetli yönetim kuruluna, her zaman her konuda samimiyetle destek olan Antakya Belediye başkanımız İzzettin Yılmaz’a teşekkürlerimi sunarım” dedi.
ERHAN ÖNAL KİMDİR?
1982 Nürnberg Almanya doğumlu olan Önal İlk orta liseyi Antakya’da tamamladıktan sonra Gaziantep Üniversitesi Türk musikisi devlet konservatuvarı Türk Halk Oyunları bölümünden 2010 yılında mezun oldu. Evli 2 çocuk babasıdır.

En az 10 karakter gerekli