Hatay’da bir mağazanın açılışında yaşanan izdihamda kadınlar, indirimli kıyafetleri almak için birbirleriyle yarıştı.
Depremden etkilenen Hatay’ın İskenderun ilçesinde hayat her geçen gün normalleşiyor. Adana’da uzun yıllardır faaliyet gösteren Televole Mağazası, 9. şubesini ilçede depremden en çok etkilenen yerlerden olan Savaş Mahallesi’nde açtı. Saat 10.00’da açılan mağazadaki indirimli kıyafetleri almak için kadınlar sabahın 6’sında sıraya girdi. Kurdele kesiminin ardından kepenklerin kaldırılmasıyla birlikte kadınlar mağazaya adeta akın etti. Bu sırada birçok kadın indirimli kıyafetleri almak için birbirleriyle yarıştı.
“AMAÇ KAR DEĞİL”
Mağaza sahibi Ufuk Doyuran, “Biz deprem zamanında sürekli bu bölgedeydik ve bu bölgenin kalkınmasına katkı sağlamak için bu şubeyi açtık. Çok güzel bir yer bulduk ve mağazayı açtık. Bu mağazanın açılmasındaki amaç kar değildir. Amacımız sadece hizmet etmek. İlk gelen müşterimiz sabah 06.00’da gelmişti ve bu bizi çok mutlu etti” ifadelerini kullandı.
“AÇILIŞTAKİ FİYATLAR BUGÜNE ÖZEL DEĞİL”
Hatay’da çok acı günler yaşadığını anlatan Doyuran, “Şuanda bu bölgeye yatırım yapmanın ve katkı sağlamanın peşindeyiz. Açılıştaki fiyatlar bugüne özel değil bizim amacımız her gün bu fiyatlardan hizmet vermek” diye konuştu.
“BENİ KAVGADA GÖR”
Esra Pınar isimli vatandaş ise fiyatların çok uygun olduğunu belirterek, “Sırada bekliyoruz. Her şeyi alırım. Sen şimdi içeride beni kavgada gör. Fiyatlar çok iyi” dedi.
İHA
GENEL
15 Aralık 2025KÖŞE YAZILARI
15 Aralık 2025GÜNDEM
15 Aralık 2025GÜNDEM
15 Aralık 2025GÜNDEM
15 Aralık 2025GÜNDEM
15 Aralık 2025GÜNDEM
15 Aralık 2025
1
Sağlık Bakanı Koca, bir haftada vaka sayısı azalan illeri açıkladı
47828 kez okundu
3
Hatay Sahilleri, Tatilcileri Bekliyor
8434 kez okundu
4
YAYLADAĞI BELEDİYESİ KARLA KAPLANAN YOLLARI AÇIYOR
8143 kez okundu
5
MERSİN’DEN HATAY’A 24 TON LİMON VE PORTAKAL
7255 kez okundu