MAHALLE MUHTARINDAN BAŞKAN SAVAŞ’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

MAHALLE MUHTARINDAN BAŞKAN SAVAŞ’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

ABONE OL
26 Ekim 2022 15:58
MAHALLE MUHTARINDAN BAŞKAN SAVAŞ’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Hatay’ın 15 ilçesinde yol çalışmalarına hızla devam ediyor.

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Hassa 15 Kasım Mahallesi’nde beton asfalt çalışması yaptı.

Çeşitli sebeplerle yıpranan ve kullanılamaz hale gelen yolu yenileyen ekipler, beton asfalt çalışmasının yanı sıra 250 metre beton kanal yapımı ile kanal ıslahı çalışmalarını da tamamladı. HBB kanal yapımlarıyla kış aylarında yaşanabilecek su taşkınlarının önüne geçmeyi ve sulama mevsiminde kırsal alanlardaki sulama çalışmalarını kolaylaştırmayı hedefliyor.

 Kaliteli ve uzun ömürlü beton asfalt yapım işi ile vatandaşların takdirini kazanan HBB, Hatay’da yol sorunu kalmayana dek çalışmalarına devam edeceğini duyurdu. 

“LÜTFÜ SAVAŞ’A NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ”

Hassa’da gerçekleştirmiş olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Savaş’a teşekkür eden 15 Kasım Mahalle Muhtarı Ömer Faruk Duyun, “Mahallemizde yapılan hizmetler Lütfü Başkanımızın sayesinde oldu. Hassa’da belediye başkanı olan hiç kimse bu hizmetleri yapmadı. Beton asfaltın dışında dere yatağımız da çok kötü durumdaydı. Hassa’nın içme suyu sorununu çözmek amacıyla da Büyükşehir Belediyesi tarafından 200 tonluk su deposu yapıldı. Başkanımızın hizmetleri Hassa’da saymakla bitmez. Lütfü Savaş’a ne kadar teşekkür etsek az. Her zaman ona destek veriyor ve yanındayız” dedi.

En az 10 karakter gerekli