“Mavi Yelekliler Pazar Çantalarıyla Akasya’da”

“Mavi Yelekliler Pazar Çantalarıyla Akasya’da”

ABONE OL
28 Ocak 2023 08:59
“Mavi Yelekliler Pazar Çantalarıyla Akasya’da”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ali Babacan’ın genel başkanlığını yaptığı DEVA Partisi Antakya İlçe Başkanlığı, eş zamanlı etkinlikler kapsamında Devapazarda ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

DEVA Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı ve başkan yardımcıları mavi yelekleriyle, haftanın her günü esnaf, pazar, mahalle, ev ziyaretlerini gerçekleştirerek DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamlarını ileterek; eylem planlarından bahsetmeye devam ediyor. “Mavi Yelekliler” bu hafta Akasya Mahallesi semt pazarındaydı. DEVA Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı ve başkan yardımcıları, bu haftanın pazar ziyaretini Akasya Mahallesi’nde gerçekleştirerek vatandaşa pazar çantası dağıttı.

“DEVA İKTİDARINDA FİLELER DOLSUN; OYLAR DEVA OLSUN”

Alım gücünün çok düştüğü ve vatandaşın pazar alışverişi yapmakta zorlandığı bu dönemde pazar poşetlerinin daha az olduğuna dikkat çeken Mavi Yelekliler, “Deva İktidarında Fileler Dolsun; Oylar Deva Olsun” diyerek saha çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler.

ÇAKILI: PARTİMİZE OLAN İLGİDEN MEMNUNUZ

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan DEVA Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı, “Biz DEVA Partisi olarak bugün de pazarın içine girdik, tek tek vatandaşımız ile pazarcı esnafımızla konuştuk. Hayat pahalılığı esnafı da, vatandaşı da bezdirmiş. Hemşehrilerimizin dertlerini dinledik ve bol bol üye yaptık. Bu da seçimlerin sonucu hakkında şimdiden neticeyi gösteriyor, hayırlı olsun” dedi.

En az 10 karakter gerekli