“Mazlumların babası Temel mücadelesini sürdürüyor”

“Mazlumların babası Temel mücadelesini sürdürüyor”

ABONE OL
1 Ocak 2023 21:26
“Mazlumların babası Temel mücadelesini sürdürüyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber: Hikmet OTUZBİR
Hataylı yardım gönüllüsü Ömer Faruk Temel, mazlumlara yardım etme yolunda mücadelesini Dünya Yardım Derneği çatısı altında sürdürüyor.


Fetih İnsani yardım Vakfı Hatay İl Temsilcisi olarak uzun zamandan bu yana Hatay genelinde ve Suriye’de binlerce mazluma yardım eli uzatan Temel, Dünya Yardım Derneği Genel Başkanı olarak yardım mesaisini tüm hızıyla sürdürüyor. Genel Başkan Temel, ağır kış şartlarında yaşam mücadelesi veren binlerce mazluma yardım etmeye devam ederken, tüm hayırseverleri de Dünya Yardım Derneği çatısı altına davet etti.
TEMEL: YOKSULLUĞU EL BİRLİĞİYLE BİTİRELİM
Dünya Yardım Derneği Genel Başkanı Ömer Faruk Temel, dünyadaki yoksulluğun temelinin insanların birbirlerini görmezden gelmesinden kaynaklandığını kaydeden Temel, tüm hayırseverleri derneğe ulaşmaya ve yoksulluğu bitirme yolunda adım atmaya davet etti. Temel yaptığı çağrıda; “Başta kendi çevremiz olmak üzere Suriye’de savaş şartlarında kış ayında yaşama savaşı veren milyonlarca mazlum var. Onlardan 1 tanesine dahi yardım ederek 1 kişinin hayatını kurtarabiliriz. 1 kişinin hayatını kurtaran tüm insanlığı kurtarmış gibidir diyen bir peygamberin ümmeti isek elimizden geldiğince yardım faaliyetinde bulunmalıyız. Ben, yeni kurduğumuz Dünya Yardım Derneği’ne bu vesileyle tüm imkanı olan vatandaşlarımızı yardım etmeye davet ediyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli