Medeniyetler Korosu Aynı Anda İki Şehirde Konser Verdi

Medeniyetler Korosu Aynı Anda İki Şehirde Konser Verdi

ABONE OL
13 Haziran 2022 09:05
Medeniyetler Korosu Aynı Anda İki Şehirde Konser Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özel’de Hatay’ı genelde Türkiye’yi temsil eden ülkemizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu aynı anda iki farklı şehirde konser vererek bir ilke daha imza atmayı başardı.

Antakya Meclis Kültür ve Sanat Merkezinde Şef Yılmaz Özfırat yönetiminde sezon finali konseri gerçekleştiren koro aynı saatlerde Şef Berna Özfırat yönetiminde MÜSİAD IBF 2. Türk-Arap İş Zirvesinde konser gerçekleştirdi.

KORO AYAKTA ALKIŞLANDI

Yoğun konser maratonları arasında gerçekleşen iki konserde de Yılmaz Özfırat’ın öğrencileri sergiledikleri performans ile tam not alırken konser finalinde uzun süre ayakta alkışlandılar.

ÖZFIRAT: KOROMUZ BÜYÜMEYİ SÜRDÜRÜYOR

Hatay Valisi Rahmi Doğan ile şehrimize farklı ilerden gelen gruplar ve hemşerilerimizin izledikleri sezon final konseri sonrası açıklama yapan Antakya Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat: ”Hatay Valiliği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından her Cumartesi günü şehrimize gelen misafirlerimiz ile Medeniyetler Korosunu dinlemeyenler için düzenlenen konser maratonunun finalini muhteşem bir konser ile gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Medeniyetler Korosu üye sayısı ile birlikte profesyonel anlamda da büyümesini sürdürüyor. Bunun en güzel örneğini bugün farklı iki ilde verdiğimiz konserler ile gördük. Biz Meclis Kültür ve Sanat Merkezinin tamamını dolduran izleyicilerimize konser verirken diğer bir ekibimizde Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneğinin (MÜSİAD), Ticaret Bakanlığının katkılarıyla Gaziantep’te gerçekleştirdiği Uluslararası İş Forumu (IBF) 2. Türk-Arap İş Zirvesinde konser verdiler. 200’ü aşan üye sayımız ile oldukça disiplinli bir çalışma temposu ile hazırlandığımız konserlerimizde dakikalarca ayakta alkışlanmak işimizi ne denli başarılı yaptığımızın göstergesi olmaktadır. Medeniyetler Korosu olarak yurtiçi ve yurtdışı konser maratonumuz yoğun bir biçimde devam edecek.

CUMARTESİ KONSERLERİMİZ EYLÜL AYINDA START ALACAK

Cumartesi konserimizin gerçekleşmesinde büyük katkıları olan Hatay Valisi Rahmi Doğan başta olmak üzere, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör’e, Konserlere yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımıza, Konserin gerçekleşeceği saatlerde görevlerini kusursuz bir biçimde yerine getiren İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeline, emeği geçen herkese ve konserlerde görev alan o tüm koro üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyor, Eylül ayında yeniden start alacak olan Cumartesi konserlerinde buluşuncaya dek sevgiyle kalın” dedi.

En az 10 karakter gerekli