Medeniyetler Korosu Cumartesi konserleri tam gaz

Medeniyetler Korosu Cumartesi konserleri tam gaz

ABONE OL
9 Ocak 2023 09:43
Medeniyetler Korosu Cumartesi konserleri tam gaz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Medeniyetler Korosu’nu dinlemeyen kalmasın sloganı ile Hatay Valiliği tarafından üç yıl önce başlatılan Cumartesi konserleri tüm hızıyla sürüyor.

Salonun tamamını dolduran seyirciler karşısında tam gaz devam ederken şehrimizden olduğu kadar Türkiye’nin birçok ilinden gelen gruplara ilave olarak bu haftaki konserde Hollanda, Fransa ve Almanya’dan izleyicilerin de olması konserlerin başarısını bir kez daha gözler önüne serdi. Hatay Valiliği Meclis Kültür ve Sanat Merkezinde ücretsiz olarak gerçekleşen konserde mevcut eserlerin yanı sıra repertuara eklenen yeni eserler seslendirildi. Her zaman olduğu gibi izleyenleri mest eden Antakya Medeniyetler Korosu konuklara unutulmaz bir konser keyfi yaşattı.

KONSER AYAKTA ALKIŞLANDI

Antakya Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat’ın yönetiminde gerçekleşen muhteşem konser izleyenlere keyifli dakikalar yaşatırken Medeniyetler Korosunun repertuarına yeni eklediği eserleri de seslendirdiği konserin finalinde seyirciler koroyu uzun süre ayakta alkışladılar. Hatay Valiliği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizesi ile yapılan Cumartesi konserlerinin yoğun ilgi ile devam ettiğini söyleyen Antakya Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat yaptığı açıklamasında:” Tarihi dokusu, Gastronomisi ve birçok özelliği ile ziyaretçi alan kardeşlik şehri Hatay’a gelmek için bir sebep daha olan Medeniyetler Korosunun Cumartesi konserleri tam gaz devam ediyor. Bu haftaki konserimizde şehrimizden olduğu kadar başka şehirlerden ve hatta Hollanda, Fransa ve Almanya’dan izleyicilerimizin olması bizleri mutlu etti. Tarih, kültür, medeniyet ve turizm şehri olan Hatay’ımızın turizmine katkı sağlayacağına inandığımız ve tamamı dolu olan bir salonda gerçekleşen konserimizin gerçekleşmesinde büyük katkıları olan Hatay Valisi Rahmi Doğan başta olmak üzere, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör’e, konserimize yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımıza, konserin gerçekleşeceği saatlerde görevlerini kusursuz bir biçimde yerine getiren İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personelimize, emeği geçen herkese ve konserlerde görev alan o tüm koro üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli