Erten Elektronik
Erten Elektronik
MEHMET PERÇEMLİ TBBB HATAY İL TEMSİLCİLİĞİNE ATANDI

MEHMET PERÇEMLİ TBBB HATAY İL TEMSİLCİLİĞİNE ATANDI

ABONE OL
30 Mayıs 2024 23:40
MEHMET PERÇEMLİ TBBB HATAY İL TEMSİLCİLİĞİNE ATANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mehmet Yeloğlu’nun genel başkanlığını yaptığı Türkiye Belediye Başkanları Birliği’nin Hatay İl Temsilciliğine Mehmet Perçemli atandı.
Geçtiğimiz günlerde Ankara’da bulunan genel merkezde Yeloğlu’nu ziyaret eden geçmiş dönem Maşuklu Belediye Başkanı Perçemli, Yeloğlu ile birliğin faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Yeloğlu’nun genel başkanlığa gelmesinin ardından faaliyet kapsamını genişleten ve ardı ardına üye kabulü gerçekleştiren TBBB, Hatay’da önemli faaliyetler gerçekleştirmek adına il temsilciliği açtı.
PERÇEMLİ MAŞUKLU’DA İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Hatay’ın büyükşehir belediyesi kapsamına alınmasından önceki dönemde Antakya ilçesine bağlı Maşuklu Belediyesi’nde Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Perçemli, görev süresi boyunca ilkleri gerçekleştirdi. İlk iş olarak vatandaşların o dönemde en çok talep ettiği konu olan asfalt problemine yönelen Perçemli ilk sene Eylül ayında hazırdaki yollara asfalt yaptı. Sonra sırasıyla,
Su deposu yapıp şebeke döşeyen Perçemli, birinci dönem, 153 metre derinliğinde iki su artezyeni açtı. Halihazırdaki haritaları çizdiren Perçemli, imar planı sorununu çözdü. 16 km. uzunluğunda sokak ve caddeler açarak belediyenin yol sorununu çözen Perçemli, ardından tüm yolları asfaltladı. Kanalizasyon şebekesini de tamamlayan Perçemli, beldede ilk olan bilgisayar ağını Maşuklu’ya kazandırdı. 400 metrekare büyüklüğünde belediye binası inşaatını da tamamlayan Perçemli hizmetlerde büyük pay sahibi olan başta Mehmet Yeloğlu olmak üzere Hatay Milletvekili Levent Mıstıkoğlu’na ve Ali Tazeaslan’a teşekkürlerini sundu.
TBBB’Yİ HATAY’DA TANITIP GENİŞLETECEK
Yeloğlu’nun tensipleriyle Hatay İl Temsilciliğine atanan Perçemli Türkiye Belediye Başkanları Birliği’nin Hatay’daki tanıtımı ve genişlemesinden sorumlu olacak.

En az 10 karakter gerekli