Mehmet Şanal Hatay için adayı adayı

Mehmet Şanal Hatay için adayı adayı

ABONE OL
22 Mart 2023 21:42
Mehmet Şanal Hatay için adayı adayı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hataylı genç iş insanı ve siyasetçi Mehmet Şanal, Kahramanmaraş merkezli depremle yıkılan Hatay’ı ayağa kaldırmak adına milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Gençliğinin verdiği sinerjiyi, uzun dönem tecrübeli isimlerle geçirdiği siyasi deneyimleriyle birleştirerek Hatay’ı ayağa kaldırmaya kararlı olan Şanal’ın aday adaylığı kentte büyük heyecan yarattı. AK Parti teşkilatlarında aldığı tüm görevleri başarıyla yürüten Şanal, teşkilatta örnek olarak gösterilen simalar arasında yer alıyor.

“HATAY İÇİN HEMEN ŞİMDİ, TÜRKİYE İÇİN HEMEN ŞİMDİ”

Hatay ve Türkiye için oldukça kritik bir öneme sahip olan 14 Mayıs seçimleri öncesinde Hatay ve Türkiye için Hemen Şimdi!” diyerek AK Parti Hatay Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusunda bulunduğunu açıklayan Şanal, tüm Hataylılardan destek beklediğini de kaydetti. Hatay’ı kalkındırmak amacıyla çıktığı bu yolda herkesten dua ve destek beklediğini de açıklamasına ekleyen Şanal, “Yaralarımızı daha hızlı sarmada, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği istikamette milletimizin sıkıntılarına çare olabilmek ve hemşehrilerimizin yükünü hafifletmek adına, “Türkiye için Hemen Şimdi!” diyerek AK Parti Hatay Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusunda bulundum. Çıkmış olduğum bu yolda destek ve dualarınızı beklerim” dedi.

En az 10 karakter gerekli