MEHMET SÖZER YENİDEN HATAY MEDENİYETLERSPOR’DA  

MEHMET SÖZER YENİDEN HATAY MEDENİYETLERSPOR’DA  

ABONE OL
18 Ocak 2024 10:53
MEHMET SÖZER YENİDEN HATAY MEDENİYETLERSPOR’DA  
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay 1. Amatör Ligi lideri Hatay Medeniyetlerspor’un başarılı antrenörü Mehmet Sözer kendisini yeniden Hatay Medeniyetlerspor’lu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Ait olduğu yerde kalmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Sözer yoğun tempoda çalışmalara devam edeceğini belirtti. Lider konumda olduğu takımdaki görevine kaldığı yerden aynı heyecanla devam edeceğini kaydeden Sözer, Kulüp Başkanları Selahattin Cihanoğlu ve Selçuk Çıldır’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK

Kulüp Başkanları Selahattin Cihanoğlu ve Selçuk Çıldır bu sene hedeflerinin Süper Amatör lig olduklarını onun için 1.Ligde şampiyonluk planladıklarını ve yoğun tempoda çalıştıklarını açıkladı.

“BURADA KENDİMİ ÇOK MUTLU HİSSEDİYORUM”

Tecrübeli Hoca Mehmet Sözer imzalanan anlaşmanın iki tarafa da hayırlı olması temennilerini iletti. Sözer açıklamasında; “Tekrardan burada olduğum için çok mutluyum. Kendi evimdeyim. Tek hedefimiz Şampiyonluk inşallah play-off maçlarını da alıp hedeflediğimiz Süper Amatöre çıkarız”  dedi. 1.Amatör kümede yoluna lider devam eden ve Play off hesapları yapan Hatay Medeniyetlerspor’un Tecrübeli Antrenör Mehmet Sözer’le anlaşması Hatay futbol kamuoyunda beğeni topladı.

En az 10 karakter gerekli