Erten Elektronik
Erten Elektronik
MEHMET YALÇIN CUMHUR İTTİFAKINA CAN VERDİ

MEHMET YALÇIN CUMHUR İTTİFAKINA CAN VERDİ

ABONE OL
2 Nisan 2024 21:28
MEHMET YALÇIN CUMHUR İTTİFAKINA CAN VERDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mehmet Yalçın’ın yönetiminde yıldızı parlayan Yayladağı, 31 Mart yerel seçimlerinde Hatay’da Cumhur İttifakı’nın rekortmen ilçesi olmayı başardı.

İlçe Belediye Başkanlığına %60.87 oranında destek toplamayı başaran Başkan Yalçın, hem girdiği ilk seçimde vatandaşlardan güvenoyu aldı, hem de Cumhur İttifakı’nın Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmasında büyük rol oynadı. Merhum Mustafa Sayın’ın ardından göreve gelen ve 3 yıllık başkanlık süresinde bütçesinden çok daha fazla yatırımı ilçeye kazandıran Başkan Yalçın’a tam destek veren Yayladağılı vatandaşlar, 31 Mart öncesinde Başkan Yalçın’a ve Başkan Öntürk’e verdikleri sözleri tutarken, Hatay’ın rekortmen ilçesi olmayı da başardılar.

YAYLADAĞI’NIN YILDIZI HBB İLE DAHA DA PARLAYACAK

10 yıllık CHP’nin yönetimindeki HBB’den ilçeye hiç hizmet gelmezken, Yayladağı tamamen Mehmet Yalçın’ın hizmetleriyle ayağa kalktı. İlçeye doğalgazı getiren, çok sayıda kalıcı eser kazandıran Başkan Yalçın, uhdesinde olmamasına rağmen yol ve altyapı ile ilgili de çok sayıda projeyi hayata geçirerek vatandaşlardan tam not almayı başardı. Depremden zarar görmeyen, ancak yoğun göç alarak nüfusu neredeyse 2’ye katlanan Yayladağı’nda yeni dönemde altyapı, su ve yol sorunları başta olmak üzere imar, eğitim, sağlık altyapısının iyileştirilmesine yönelik çalışmaların tamamlanması ve Yayladağı’nın kamu yatırımlarıyla bölgenin yıldızı olması bekleniyor. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinde Yayladağı’nın büyük önemi olacağını her ziyaretinde vurgulayan Başkan Mehmet Öntürk, Yayladağı’ndan kendisine verilen tam destek ile zaferi perçinleyen başta Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın olmak üzere Cumhur İttifakı ilçe teşkilatlarına, Ülkü Ocaklarına ve tüm Yayladağılı hemşehrilerine teşekkür ederek, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin kısa süre içerisinde ilçedeki temel sorunları tamamen çözeceğini kaydetti.

Yayladağı’nda örnek bir başkanlık profili çizen Mehmet Yalçın’ın başarılı çalışmaları ile ilçenin yıldızını önümüzdeki 5 yılda daha da parlatarak ulusal arenada ses getirmesi bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli