Menderes Ailesi Çocuklarıyla Unutulmaz Bir Gün Geçirdi

Menderes Ailesi Çocuklarıyla Unutulmaz Bir Gün Geçirdi

ABONE OL
6 Haziran 2022 10:09
Menderes Ailesi Çocuklarıyla Unutulmaz Bir Gün Geçirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin en büyük entegre tekstil işletmelerinden olan Menderes Tekstil, çalışanlarının çocuklarıyla birlikte katıldığı “Annem Babam Nerede Çalışıyor?” etkinliğinin ikincisini düzenledi.

Yaklaşık 4 bin kişinin katılımıyla festival havasında gerçekleşen dev etkinlik kapsamında oyun parkları ve eğlence stantları kuruldu, animasyon ve tiyatro gösterileri düzenlendi.

 Dünyanın dört yanına gerçekleştirdiği ev tekstil ihracatı ve 3600 çalışanıyla Türkiye’nin en büyük tekstil firmalarından olan Menderes Tekstil, çalışanları ve aileleri için dev bir etkinlik düzenledi. Festival havasında geçen “Annem Babam Nerede Çalışıyor?” etkinliğinde çocuklar hem anne babalarının çalıştığı ortamı görmüş oldular, hem de kendileri için fabrika bahçesinde kurulan oyun parkları ve eğlence stantlarında doyasıya eğlendiler.

Etkinliğe ayrıca Menderes Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Göksan, Menderes Tekstil Genel Müdürü Ali Atlamaz ile Menderes’in bağlı olduğu yönetim kurulu üyeleri aileleri ile birlikte katıldı.

Menderes Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Göksan, yaptığı konuşmada Menderes Tekstil’in çok büyük bir aile olduğunu belirterek, “Bu kadar kalabalık bir katılım olduğu için çok mutluyum. Büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha ispatladık. Pandemiden dolayı ara verilen etkinliklerimize bundan sonra da devam edeceğiz” dedi.

Smart Man’den Çocuklara Çevre ve Sürdürülebilirlik Eğitimi

Aileleri ile birlikte sabah saatlerinde servislerle fabrikaya gelen çocukları işletme kapısında, Menderes Tekstil’in kurum ve çevre bilinci için oluşturduğu karakter olan süper kahraman “Smart Man” karşıladı. Doğayı seven ve sürdürülebilir enerjiyi savunan çevreci karakter Smart Man, çocuklara kısa bir çevre eğitimi verdikten sonra, onlara doğayı ve çevreyi koruyacaklarına dair Smart Man yemini ettirdi.

Daha sonra etkinliğe katılmak üzere çocuklara tişörtler, şapkalar ve pelerinler giydirildi. Rozetler takıldı. Aileleri ve kendilerine eşlik eden görevlilerle birlikte gruplar halinde fabrika turu yaparak anne-babalarının çalıştıkları yerleri gören çocuklar daha sonra fabrika bahçesindeki eğlence ve etkinliklere katıldılar.

Her Şey Çocuklar İçin

Menderes Tekstil’in çalışanları ve aileleri için düzenlediği etkinlikte çocuklar için her şey düşünüldü. Oyun parkından, eğlence, boyama ve aktivite stantlarına, pamuk şekerden kos helvaya, palyaço ve animatörlere kadar düşünülen detaylar ve yaklaşık 4 bin kişilik kalabalık fabrika bahçesini adeta festival alanına çevirdi. Tiyatro grupları ve animatörlerin gösterilerini izleyen çocuklar, aileleriyle birlikte kendilerine özel hazırlanan mönülerden hamburger, pizza,köfte-ekmek gibi sevdikleri yemekleri yediler.

Ödül ve Hediye Yağmuru

Etkinlik kapsamında yine çalışan çocuklarının katıldığı, yaş kategorilerine göre düzenlenen ve bağımsız jüri tarafından değerlendirilen “Annem Babam Nerede Çalışıyor” konulu şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren 30 çocuğa ödül olarak tabletve sürpriz hediyeler edildi. Ayrıca etkinliğe katılan 18 yaş altı yaklaşık 1600 çocuk ve gence kapı çıkışında sürpriz hediyeler verildi.

En az 10 karakter gerekli