Erten Elektronik
Erten Elektronik
MHP ANTAKYA İLÇE BAŞKANLIĞINA METİN TAŞÇI SEÇİLDİ

MHP ANTAKYA İLÇE BAŞKANLIĞINA METİN TAŞÇI SEÇİLDİ

ABONE OL
9 Eylül 2023 16:43
MHP ANTAKYA İLÇE BAŞKANLIĞINA METİN TAŞÇI SEÇİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Antakya İlçe olağan kongresinde ilçe başkanlığına Metin Taşçı seçildi.

Divan başkanlığını MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı’nın yaptığı Antakya TOKİ spor salonunda gerçekleşen kongrede Taşçı, İlçe başkanlığını Mehmet Kanlı’dan devraldı.

Kongreye MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Belen Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, siyasi partilerin ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili vatandaş katıldı.

BAŞKAN TAŞÇI PARTİLİLERE GÜVEN VERDİ

Kongreye tek aday olarak giren Metin Taşçı, ilçe başkanlığına seçildi. Başkan Taşçı, kongrede kendisine destek verenlere teşekkür ederek yerel seçimlere güçlü kadroyla hazırlanacaklarını kaydetti. Tebrikleri kabul eden Taşçı; “Bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Mehmet Kanlı’ya teşekkür ederim. MHP’nin Antakya’da çok sayıda faaliyetini başarıyla gerçekleştirerek genel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın zaferinde önemli pay sahipliği yapmıştır. Bize düşen görev devredilen görevi daha üst mertebelere taşımaktır. İnşallah güçlü yönetim ile partimizi ve ittifakımızı seçimlere güçlü şekilde hazırlayacağız ve seçimlerden zaferle ayrılacağız. Bizlere destek vererek kongremize katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

En az 10 karakter gerekli