MHP DEFNE İLÇE BAŞKANI FERİT KAPLAN SGK HATAY İL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

MHP DEFNE İLÇE BAŞKANI FERİT KAPLAN SGK HATAY İL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

ABONE OL
13 Nisan 2021 12:48
MHP DEFNE İLÇE BAŞKANI FERİT KAPLAN SGK HATAY İL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ömer KARAAHMETLİ, Milliyetçi Hareket Partisi Defne İlçe Başkanı Sayın Ferit KAPLAN ve Defne İlçe 2.Başkanı Sayın Kemal MENGÜLLÜOĞLU, SGK Hatay İl Müdürü Sayın Hamit BAL Beyefendiyi Makamında ziyaret etti.

MHP Hatay İl Yönetim Kurulu üyesi Ömer Karaahmetli, MHP Defne İlçe Başkanı Ferit Kaplan ve MHP Defne İlçe 2.Başkanı Kemal MENGÜLLÜOĞLU SGK Hatay İl Müdürü Sayın Hamit BAL’ı makamında nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette MHP Hatay İl Yöneticisi Ömer KARAAHMETLİ, SGK Hatay İl Müdürü Hamit BAL’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.
MHP Defne İlçe Başkanı KAPLAN, “SGK Hatay İl Müdürümüz Hamit BAL Beyefendiye görevinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum, Pandemi sürecinin yarattığı bu zor koşullarda Sosyal Güvenlik Kurumunun görevini en iyi şekilde icra etmesini sağladığı için şahsım ve teşkilatım adına şükranlarımı sunuyorum. Teşkilatımız bu konuda, her daim üstümüze düşen görevi yerine getirmek için hazırız” dedi.

SGK Hatay İl Müdürü Sayın Hamit BAL, SGK HATAY İl Müdürlüğünün faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduktan sonra MHP Hatay İl Yöneticisi Ömer Karaahmetli, Defne İlçe Başkanı Ferit Kaplan ve Defne ilçe 2. Başkanı Kemal Mengüllüoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli