Erten Elektronik
Erten Elektronik
MHP DEFNE’DE FERİT KAPLAN GÜVEN TAZELEDİ

MHP DEFNE’DE FERİT KAPLAN GÜVEN TAZELEDİ

ABONE OL
16 Eylül 2023 21:36
MHP DEFNE’DE FERİT KAPLAN GÜVEN TAZELEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Defne İlçe Olağan Kongresi’nde seçime tek listeyle giren mevcut başkan Ferit Kaplan güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.
Defne Çökek Mahallesi meydanında gerçekleşen olağan kongreye MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen, mahalle muhtarları ve çok sayıda partilinin katıldığı kongrenin divan başkanlığını Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül yaptı.

ALTAY: BU KUTLU YOLDA ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşan MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, “Hepinizin bildiği gibi yerel seçimlere az bir süre kaldı. Bu süreçte memleketimizin çıkarlarını önceleyip, Milliyetçi Hareket Partisi Hatay teşkilatları olarak üstümüze düşeni layıkıyla yerine getireceğiz. Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen, yüksek bir fazilet ve fedakarlık şuuruna sahip bilge liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’den şiar edindiğimiz bilinçle, ben ve teşkilatlarımız, koltuk sevdasına kapılmadan, halkımıza hizmetkar olmayı asli görevimiz bildik. Bu uğurda ser verdik ama ödün vermedik. Bugüne kadar; şahsi çıkarlar peşinde koşmadan, el ele, gönül gönüle vererek, memleketimiz için hizmet ettik, bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu süreçte memleketimizin çıkarlarını önceleyip; Milliyetçi Hareket Partisi Hatay teşkilatları olarak üstümüze düşeni layıkıyla yerine getireceğiz. Birlik ve beraberliğimiz için, bölgemizin huzur ve refahı için, memleketimize en iyisi, en hayırlısı için, çocuklarımızın yarınları için ilk günkü azim ve istekle var gücümüzle çalışacağız. Ben değil, biz olacağız. Hep beraber Hatay olacağız. Milliyetçi Hareket Partimiz ile yaktığımız çoban ateşinin, tüm bölgemizi aydınlatacak güce ulaşmasını, bizlere huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum. Defne İlçe Başkanım sayın Ferit Kaplan’a ve yönetimine başarılar diliyorum. Bu kutlu yolda hepimizin, Allah yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

KAPLAN: DEFNE’MİZ VE PARTİMİZİN MENFAATİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Olağan kongrede kendisine gösterilen destekten dolayı teşekkür eden MHP Defne İlçe Başkanı Ferit Kaplan; “Sizlerin desteği ve inancıyla Milliyetçi Hareket Partisi Defne İlçe Başkanlığı görevine bir kez daha seçilmiş olmanın gururunu yaşıyorum. Bugün, aldığımız destek ile bu sorumluluğun ağırlığını omuzlarımda hissediyorum ve bu onurlu yolda bana duyduğunuz inanç ve gösterdiğiniz güven için teşekkürlerimi sunuyorum. Karşımızda uzanan yolda, Defne’mizin parlayan yıldızını daha da yükseğe taşımak için gece gündüz demeden çalışacağımıza söz veriyorum. Fırtınaların ortasında bile rotamızı kaybetmeden, Defne’mizin ve partimizin menfaatleri için her adımı atmaya kararlıyız. Bu tarihi yolculuğun, Defne’mizin daha aydınlık yarınlara kavuşmasına vesile olmasını diler, hepinize saygılarımı sunarım. Defne MHP’de yeni dönemin, ülkemize, milletimize, ilçemize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından gerçekleşen oy kullanma işlemlerinin ardından oy birliği ile mevcut başkan Ferit Kaplan yeniden MHP Defne İlçe Başkanlığı’na seçildi.
Başkan Kaplan kongreye katılan herkese teşekkür ederek yönetimiyle birlikte tebrikleri kabul etti.

En az 10 karakter gerekli