MHP Hatay Kayseri’de istişare toplantısına katıldı

MHP Hatay Kayseri’de istişare toplantısına katıldı

ABONE OL
5 Ekim 2021 20:00
MHP Hatay Kayseri’de istişare toplantısına katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Kayseri’de yapılan bölge istişare toplantısına katıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın, “Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023 – Siyasette Yeni Dönem: Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler” konseptiyle 9 ilde bölge istişare toplantılarının yapılacağını duyurduğu toplantıların Kayseri ayağına katılan Hatay ailesi, Kayseri yolculuğu öncesinde il başkanlığı önünde buluşarak hatıra fotoğrafı çekildi.

SİYASETİN GÜNDEMİ KAYSERİ’DE BELİRLENDİ

“5 Eylül’de Bursa’da başlayan ilk bölge istişare toplantısının ardından Manisa, Erzincan, Konya, Gaziantep, Amasya, İstanbul, Kayseri ve Ankara’da bölgesel toplantılar gerçekleştirildi. Toplantılarda Meclis çalışmaları, Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, siyasi, sosyal ve ekonomik gelişmelerin yer aldığı iç ve dış gündem konuları ele alındı. Meclis çalışmalarıyla ilgili üzerinde durulacak hususların başında yeni anayasa hazırlıklarıyla Cumhur İttifakı bünyesinde bu hususta sağlanan mutabakat ve konunun Meclis gündemine getirilmesi oldu. Cumhur İttifakı 2023 vizyonu ve o tarihte yapılacak seçimler için devam edecek olmakla birlikte, bu siyasi mutabakatın Türkiye’nin bütün 21. yüzyılı kapsayacak küresel hedefler doğrultusunda sürdürülmesi hususu üzerinde duruldu.”

“KOVİD-19 TEDBİRLERİNE HASSASİYETLE UYULDU “

İstişare toplantılarında yürütmeye hız kazandıran Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin mevcut işleyişi ve yeni yapısal düzenlemelerin, iç siyasetten ekonomiye, sosyal konulardan dış politikaya kadar Türkiye gündemini işgal eden önemli hususlar da ele alındı. Kovid-19’a karşı sürdürülen tedbirlere toplantılarda hassasiyetle uyuldu.

En az 10 karakter gerekli