MHP Hatay’da tek yumruk

MHP Hatay’da tek yumruk

ABONE OL
14 Aralık 2022 13:11
MHP Hatay’da tek yumruk
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2023 seçimleri arifesinde Hatay’da çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Murat Adal Ülkü Ocakları İl Başkanı ve MHP ilçe başkanlarını ağırladı.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner ve MHP İlçe başkanlarının katılımıyla MHP İl Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda il ve ilçelerin genel durumları istişare edilirken yapılacak çalışmalar da değerlendirildi. Başkan Adal, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Hatay’da tek yumruk olduğunu belirtti.

ADAL: EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ

MHP’nin il, ilçe, gençlik ve kadın yapılanmaları ile yekvücut olduğunu kaydeden Adal; “Milliyetçi Hareket Partisi olarak heyecanımızı korumaya devam ediyor. Bilge liderimiz Türkmen Beyimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin izinden gitmeye Milliyetçi Ülkücü şiarı koruyarak yolumuza emin ve kararlı adımlar ile yürüyoruz.

Merkez ilçe Başkanımız ilçe başkanlarımız ve Kadın Kolları başkanımız ile tek yumruk bir şekilde yürüyoruz. Ayrımcılığa izin vermeden ötekileştirmeden birlik beraberlik içerisinde Milliyetçi Hareket Partimizin bayrağını en yükseklere taşıyacağız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. İşimizin çok olduğunu yolumuzun uzun olduğunu yükümüzün ağır olduğunu biliyoruz. Hatay bizden hizmet bekliyor. Hatay’ımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner’e ve ilçe başkanlarına katılımları için teşekkür eden Adal, başkanları kapıda uğurladı.

En az 10 karakter gerekli