Erten Elektronik
Erten Elektronik
MHP’LİLERDEN MUSTAFA ŞENER’E DESTEK ZİYARETİ

MHP’LİLERDEN MUSTAFA ŞENER’E DESTEK ZİYARETİ

ABONE OL
26 Haziran 2024 20:11
MHP’LİLERDEN MUSTAFA ŞENER’E DESTEK ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, MHP Antakya İlçe Başkanı Metin Taşçı ve TÜRKAV Hatay İl Başkanı Mehmet Delioğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Mustafa Şener’e destek ziyareti gerçekleştirdi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün tensipleriyle mezarlıklar biriminin müdürlüğü görevine getirilen Şener’e gerçekleşen ziyarette MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı’nın danışmanı Zemir Kerkükoğlu ve MHP İl yöneticilerinden Mustafa Salgar ve MHP’li meclis üyesi Selahattin Öztürk de hazır bulundu.

ŞENER’İN GÖREV AŞKINA ALTAY’DAN TAM NOT

İlk ziyareti gerçekleştiren MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Mustafa Şener’in Antakya Belediyesi’nde 29 yıllık görev süresi boyunca görevini namusu bilinciyle yaptığını belirterek, yeni görev yeri olan Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde de aynı anlayışla hizmet vereceğine inandığını kaydetti.

Ülkücü davaya aidiyeti ile her dönemde takdir gören isimler arasında yer alan Mustafa Şener’i bu görevde görmekten memnuniyet duyduğunu da sözlerine ekleyen Altay; “Biz ülkücü milliyetçi davaya olan sadakati ile her daim sevgi ve saygıyla andığımız Mustafa Şener’den razıyız. Kendisi HBB’de göreve geldiği kısa süre içerisinde yaptığı çalışmalarla kendisini göreve getiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk’ü haksız çıkartmamış, kendisine inanan hiç kimsenin yüzünü yere eğdirmemiştir. Biz MHP camiası olarak ülkesine, milletine, görevine sevdalı herkesin yanındayız. Bugün de Mustafa Şener’e gerçekleştirdiğimiz ziyaret ile kendisinin bizim için ne derece önemli olduğunu belirttik. Başta kendisini bu göreve layık gören HBB Başkanımız Mehmet Öntürk’e teşekkür ediyor, davamızı bayrak edinen Mustafa Şener’e çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

İKİNCİ ZİYARET TÜRKAV’DAN

Şener’e ikinci ziyaret kendisinin de ikinci başkanlığını yaptığı TÜRKAV’dan geldi. TÜRKAV Hatay İl Başkanı Mehmet Delioğlu, TÜRKAV’a da yıllardan beridir hizmet veren Şener’in yeni görevini kutladı. Yönetim kurulu üyelerinin de tam kadro hazır bulunduğu ziyarette konuşan Delioğlu; “Ülkücü davaya yıllarca mesai tanımadan hizmet verdiğine yakından şahit olduğum Mustafa Şener’i yeni görevinden dolayı kutluyorum. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk’ün idaresinde Hatay’a hayırlı hizmetlerde bulunmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

TAŞÇI ŞENER’İ KUTLADI

Yıllarca Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında başarılı çalışmalar yapan dava arkadaşı Mustafa Şener’i yeni görevinden dolayı kutlayan MHP İlçe Başkanı Metin Taşçı da Şener’in başarılı çalışmalarıyla kendisine güvenenleri haksız çıkartmayacağına inandığını kaydetti. Şener’e yeni görevinde başarı dileklerini ileten Taşçı, her daim kalbi desteklerinin kendisiyle olacağını da sözlerine ekledi.

Mustafa Şener, kendisini ziyaretleriyle onure eden İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay’a, TÜRKAV Başkanı Mehmet Delioğlu’na, MHP Antakya İlçe Başkanı Metin Taşçı’ya ve beraberindeki heyetlere teşekkürlerini sundu. Ziyaretler çekilen hatıra fotoğraflarıyla noktalandı.

En az 10 karakter gerekli