“Milletin partisi, millete hizmet yolunda”

“Milletin partisi, millete hizmet yolunda”

ABONE OL
27 Aralık 2021 12:53
“Milletin partisi, millete hizmet yolunda”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana Türkiye’ye yaptığı sosyal ve ekonomik yatırımların ve desteklerin anlatıldığı broşürler vatandaşlara dağıtılmaya devam ediyor.

AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Pati Antakya İlçe Başkanı EmrullahGülen, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya’dan oluşan heyet, gün boyunca pazar yerlerini gezerek vatandaşlara broşürleri dağıttı.

AK Parti’nin 2002 yılında mevcut ekonomik durumun üzerine 2022 yılı arifesinde yaptığı katkıların, gayrı safi yurtiçi hasılaya, asgari ücrete, memur maaşlarına, emeklilere, öğrencilere, yaşlılara yaptığı zamlar, yardımlar, ülkeye yapılan yatırımlar, Türk Lirası’nın değerinin korunması yolunda atılan adımlar, vatandaşların maaşlarının ve alım güçleri korunması, güçlendirilmesi yolunda yapılan indirim ve avantajlar, ihracata dayalı büyümenin sağlanması ve yatırımın güçlendirilmesi için devletin attığı adımlar gibi çok sayıda maddenin sıralandığı broşürler, Başkan Yeşildal, Başkan Yılmaz ve Teşkilat Mensupları tarafından vatandaşlara takdim edildi.

HEYET, VATANDAŞLARI DİNLEDİ

AK Parti heyeti, gün boyunca Antakya TOKİ Semt Pazarı, köy garajları, Cumartesi semt pazarında ve aynı zamanda 15 ilçede eş zamanlı olarak broşür dağıtımıyla birlikte vatandaşlarla görüşüldü. Vatandaşlara yeni ekonomik model, yatırımlar ve hükumetin aldığı tedbirleri anlatan heyet, vatandaşların isteklerini dinledi. Vatandaşlara AK Parti’nin önümüzdeki dönemde daha güçlü adımlarla ülkeyi aydınlık günlere taşıyacağını aktaran heyet, vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti.

VATANDAŞLARDAN AK PARTİ HEYETİNE TEŞEKKÜR

AK Parti’nin ülkeyi 2002 yılında bulunduğu noktadan günümüze bakıldığında çok başka noktalara taşıdığını belirten vatandaşlar, içinde bulunulan zor durumdan da AK Parti’nin güçlü kadrolarıyla çıkılacağına inandıklarını kaydettiler. AK Parti heyetine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eden vatandaşlar, dağıtılan broşürleri dikkatle incelediler. Başkan Yeşildal ve beraberindekiler, vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çekildiler.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli