MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI’YA HANYOLU’DA BÜYÜK DESTEK

MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI’YA HANYOLU’DA BÜYÜK DESTEK

ABONE OL
11 Mayıs 2023 22:58
MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI’YA HANYOLU’DA BÜYÜK DESTEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili ve 28. Dönem milletvekili adayı Dr. Lütfi Kaşıkçı, Altınözü’ne bağlı Hanyolu Mahallesi’nde coşkulu kalabalık tarafından karşılandı.

14 Mayıs genel seçimleri çerçevesinde Altınözü’nde temaslarda bulunan Milletvekili Kaşıkçı’ya MHP Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk, Mahalle Muhtarı Zekeriya Öncü ve MHP’li meclis üyeleri de eşlik etti. Çok sayıda vatandaşın coşkulu alkışlarıyla toplantı alanına giren Kaşıkçı, vatandaşları tek tek selamlayarak hal hatırlarını sordu. 14 Mayıs seçimleri çerçevesinde yoğun programlar gerçekleştiren Kaşıkçı’ya Hanyolu ziyaretinde gösterilen ilgi ile büyük moral depoladı. Toplantıda ilk olarak Mahalle Muhtarı Zekeriya Öncü ve MHP Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk birer selamlama konuşması gerçekleştirdi.

“DEVLETİMİZ VAR OLSUN”

Sözlerine 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyerek başlayan Kaşıkçı, yaraların kısa zamanda sarılması için Türkiye Cumhuriyeti’nin 75 milyon ferdinin bölgeye yardım gönderdiğini belirtti. Milletvekili Kaşıkçı konuşmasında, “6 Şubat’ta çok büyük bir afete yakalandık. Henüz depremin ilk günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan çıktı ve tüm dünyadan deprem felaketi için yardım talebinde bulundu. Ben ilk defa bir Vietnamlı vatandaşı köprübaşında gördüm. 150 ülkeden ekipler Hatay’da arama kurtarma faaliyetinde bulundu. Türkiye’nin her bölgesinden deprem bölgesine yardım akını oldu. Ben buradan bir kez daha buraya yardım gönderen herkese teşekkür ederim. Burada depremin yaralarını sarmak ile uğraşırken Türkiye ile aynı anda Suriye’de de deprem olduğunu öğrendim. Kendi kendime dedim ki Lütfü sen nasıl olur da böyle bir gelişmeyi 10 gün sonra öğrenirsin. Sonradan aklıma geldi. Oradaki vatandaşların kendilerine sahip çıkacak bir devletleri yok. Ve bir kez daha devletimizin dimdik yanımızda olmasından dolayı şükür ettim. Şu an üzerimizde olan çatı gibi devlet de bizim için bir çatıdır. Devletimize hakaret etmek moda oldu. Biz bu tür oyunlara gelmeyiz. Milletimiz devletine sahip çıkar ve her zaman da başında böyle güçlü bir devlet olduğu için şükür eder.

BİR OY CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A, BİR OY ÜÇ HİLAL’E

Biliyorsunuz birkaç gün sonra seçim var. Bu seçimler öncesinde 6’lı masa bir kuruldu, bir dağıldı. En sonunda 370 gün sonra düşünüp taşınıp Cumhurbaşkanı adaylarını belirlediler. Allah muhafaza bu deprem sürecinde bu 6’lı masanın iktidarda olduğunu düşünelim. Hatay’a yardım göndermek için ne kadar süre düşünüp tartışacaklar kim bilir. Bizim çabuk düşünen, deneyimli ve cesur bir Cumhurbaşkanına ihtiyacımız var. Bunları toplayın Recep Tayyip Erdoğan karşımıza çıkıyor. Bu sebeple sizlerden 14 Mayıs’ta kullanacağınız 2 oydan birisini Recep Tayyip Erdoğan’a, diğerini de üç hilale vermenizi rica ediyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, konuşmasının ardından vatandaşların sorularını yanıtladı.

Toplantı sonunda Milletvekili Kaşıkçı vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekildi.

En az 10 karakter gerekli