Milletvekili Şanverdi, Irak’ta temaslarda bulundu

Milletvekili Şanverdi, Irak’ta temaslarda bulundu

ABONE OL
2 Eylül 2021 14:34
Milletvekili Şanverdi, Irak’ta temaslarda bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir takım temaslarda bulunmak için Irak’a giden AK Parti Hatay Milletvekili Hüsyein Şanverdi, Necef kentinde meftun yatan dört büyük halifeden biri olan Hz. Ali’nin kabrini ziyaret etti.

ÇÖZÜMLER TARTIŞILDI

Milletvekili Hüseyin Şanverdi, Irak’ta düzenlenen “RCD Forum 2021” programına katılmak üzere başkent Bağdat’a gitti. Kendisine burada AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay’da eşlik etti. RCD Forum 2021, Arap dünyasından ve tüm dünyadan birçok önemli isme ev sahipliği yaptı. 3 gün süren konferansta Irak’ın yerel, bölgesel ve küresel boyutlardaki siyasi, ekonomik ve güvenlik yönlerine yönelik çözümler tartışıldı.

HZ. ALİ’NİN KABRİNİ ZİYARET ETTİ

Konferansın sonunda Irak’ta bir takım ziyaretlerde de bulunan Milletvekili Hüseyin Şanverdi,  Türkiey’nin Bağdat Büyükelçisi Ali Rıza Güney, Milletvekilleri Ahmet Akay ve Orhan Erdem İle birlikte Bağdat’taki İmam-ı Azam Abu Hanife Hazretlerinin makamını ziyaret etti. Ardından beraberindeki heyetle birlikte Necef kentine geçen Milletvekili Şanverdi, burada meftun yatan dört büyük halifeden biri olan Hz. Ali’nin kabrini ziyaret edip, duada bulundu.

En az 10 karakter gerekli