TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman Samandağ’da TOKİ inşaatlarını ve yol çalışmalarını inceledi.
Samandağ Kaymakamı Emre Dündar, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Toysal ve kurum müdürleriyle Seldiren Mahallesi’nde buluşan Yayman, Ceylandere, Seldiren, Yeniköy ve Çubukçu köylerinin sıcak asfalt yolu çalışmalarını ve mahallelerde devam eden konut çalışmalarını inceledi.
SAMANDAĞ KISA SÜREDE AYAĞA KALKACAK
Samandağ’ın kısa sürede AK Parti eliyle ayağa kalkacağını kaydeden Yayman; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Samandağ’ımızda imar çalışmalarımıza hız verdik. İnşallah Samandağ’ımızı altyapı ve üstyapı olarak ayağa kaldıracak çalışmalarımız ile 6 Şubat’ın izlerini silecek, hemşerilerimize geleceğin Samandağ’ını teslim edeceğiz” dedi.
Mahallelerin isteklerini de dinleyen Milletvekili Yayman, Samandağ’a yapılacak daha çok hizmetleri olduğunu kaydetti.
GENEL
13 Aralık 2025KÖŞE YAZILARI
13 Aralık 2025GÜNDEM
13 Aralık 2025GÜNDEM
13 Aralık 2025GÜNDEM
13 Aralık 2025GÜNDEM
13 Aralık 2025GÜNDEM
13 Aralık 2025
1
Sağlık Bakanı Koca, bir haftada vaka sayısı azalan illeri açıkladı
47827 kez okundu
3
Hatay Sahilleri, Tatilcileri Bekliyor
8404 kez okundu
4
YAYLADAĞI BELEDİYESİ KARLA KAPLANAN YOLLARI AÇIYOR
8143 kez okundu
5
MERSİN’DEN HATAY’A 24 TON LİMON VE PORTAKAL
7255 kez okundu