Erten Elektronik
Erten Elektronik
MİLLETVEKİLİ YAYMAN’IN BAŞARISI ULUSAL ARENADA

MİLLETVEKİLİ YAYMAN’IN BAŞARISI ULUSAL ARENADA

ABONE OL
15 Mayıs 2024 21:22
MİLLETVEKİLİ YAYMAN’IN BAŞARISI ULUSAL ARENADA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay’ın atom karıncası olarak bilinen Milletvekili Hüseyin Yayman, çalışmalarıyla ulusal arenada büyük kabul görmeye devam ediyor.

ORC Araştırma firması Türkiye genelinde binlerce katılımcı ile yaptığı ankette Milletvekili Yayman’ın başarılı milletvekilleri arasında yer aldığını ortaya koydu. Özellikle deprem felaketinin ardından cansiperane çalışmalarıyla kamuoyunda takdir toplayan Milletvekili Yayman, bölge milletvekili gibi çalışarak gerek Hatay’ın yeniden ayağa kalkmasında, gerekse de dijital mecralar komisyonunun elde ettiği başarıda büyük pay sahibi olarak dikkat çekmeyi başardı. Depremin yaralarının sarılmasında tüm çalışmalarda imzası bulunan Yayman, dünya devi sosyal medya şirketlerini dize getirerek Türkiye’ye vergi geliri kazandırdı.

YAYMAN ÇALIŞMALARININ MEYVELERİNİ TOPLAMAYI SÜRDÜRÜYOR

Yaptığı çalışmalarla popülaritesini arttıran Yayman, aldığı zorlu görevlerden başarıyla çıkarak en başarılı milletvekilleri listesinde üst sıralarda yer almayı başardı. Türk halkının oylarıyla belirlenen ankette Milletvekili Yayman 4. sırada yer aldı. Milletvekili olduğu ilk günden bu yana yaptığı çalışmalarla 5 yıldır düzenlenen tüm anketlerde ismi açık ara önde olan Milletvekili Yayman, çalışmalarının karşılığını da halkla birebir yapılan anketlerde almayı başardı.

En az 10 karakter gerekli