Milletvekili Yeşildal, Mullaoğlu’nun iddiasını çürüttü

Milletvekili Yeşildal, Mullaoğlu’nun iddiasını çürüttü

ABONE OL
26 Mayıs 2023 11:46
Milletvekili Yeşildal, Mullaoğlu’nun iddiasını çürüttü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, CHP Milletvekili Servet Mullaoğlu’nun aynı evde 300 seçmen olduğu iddiasını çürüttü.

Söz konusu bölgedeki kişilerin Samandağ’a gelen güvenlik güçleri olduğunu kaydeden Yeşildal, Mullaoğlu’nu kamuoyunda oluşturduğu yanlış algıyı düzeltmeye davet etti.

CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Samandağ ilçesinde aynı adrese kayıtlı 300 seçmen tespit ettiklerini belirtti. AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal ise ortada bir şaibe olmadığını ve söz konusu kişilerin deprem nedeniyle bölgeye gelen güvenlik güçleri olduğunu açıkladı. Bahsi geçen adresin ilçe emniyet müdürlüğü binası olduğunu ifade eden Yeşildal, “Hiç kimsenin yanlış bilgilerle kafalarda soru işareti oluşturmaya ve toplumsal barışımızı zedelemeye hakkı yoktur.  Sözü edilen seçmenler Afet nedeniyle İl dışından gelerek Samandağ halkının yaralarını saran güvenlik güçleridir. Adres ise İlçe Emniyet müdürlüğü binasıdır. El birliğiyle yaraların sarılmaya çalışıldığı bu günlerde iyice araştırılmadan yapılan bu açıklama yakışmamıştır.  Servet beye düşen bu hatayı düzeltmektir” dedi.

Yeşildal’ın açıklamasının ardından Mullaoğlu’ndan yeni bir açıklama gelmedi.

En az 10 karakter gerekli