“Müdür Çerko çalışmalara yoğun tempoyla başladı”

“Müdür Çerko çalışmalara yoğun tempoyla başladı”

ABONE OL
29 Ağustos 2021 20:22
“Müdür Çerko çalışmalara yoğun tempoyla başladı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni eğitim öğretim sezonu arifesinde göreve atanan Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, çalışmalara hızlı başladı.

Çerko, İl merkezi ve İlçelerdeki çalışmalarda eğitimin kalitesini arttırma, personel motivasyonunu sağlama ve tespit çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko İskenderun, Payas, Dörtyol, Arsuz ve Samandağ ilçelerinde güçlendirme çalışmaları ile ilgili incelemelerde bulundu. Ayrıca İlçe yöneticilerden yüz yüze eğitime hazırlık çalışmaları hakkında bilgiler alarak istişarelerdebulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko; Kırıkhan ve Hassa ilçelerde güçlendirme çalışmaları yapılan ve inşaatı devam eden okul binalarında incelemelerde bulundu.

MÜDÜR ÇERKO KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Ayrıca İlçe yöneticilerinden ve okul müdürlerinden yüz yüze eğitime hazırlık çalışmaları hakkında bilgiler aldı. İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko başkanlığında; 6 Eylül tarihinde başlanacak yüz yüze eğitim hazırlıkları kapsamında Perşembe günü toplantı yapıldı. Toplantıya Antakya ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen de katılım gösterdi. Toplantılarda yeni eğitim dönemi öncesinde eksikler tespit edilerek dönem öncesinde tamamlanması için proje geliştirildi. İl Müdürü Mesut Çerko, toplantılara katılan herkese teşekkür ederek, Hatay için başarılarla dolu bir eğitim dönemi olmasını diledi.

En az 10 karakter gerekli