“Müdür Çerko ilçelerde okul ziyaretlerini sürdürdü”

“Müdür Çerko ilçelerde okul ziyaretlerini sürdürdü”

ABONE OL
9 Eylül 2021 10:16
“Müdür Çerko ilçelerde okul ziyaretlerini sürdürdü”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, ilçelerdeki eğitim kurumlarında inceleme ziyaretlerini sürdürdü.

Müdür Çerko, Altınözü ve Yayladağı ilçelerinde okullara ziyaretler gerçekleştirerek okulların son durumlarını yerinde gördü. Müdür Çerko, Altınözü temasları çerçevesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner eşliğinde ziyaretlerde bulundu. İlçe merkez okul müdürleri ile toplantı yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko akabinde; Altınözü Anadolu İmam Hatip Lisesi, Atatürk Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Zeytin Dalı Anadolu Lisesini ziyaret etti. Yönetici, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek yüz yüze eğitim süreci ile ilgili bilgi aldı. Yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi. Çerko, yapımı devam eden okul inşaatlarını yerinde inceledi.

İKİNCİ DURAK YAYLADAĞI OLDU

İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko; Yayladağı’nda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Öztürk eşliğinde ziyaretlerde bulundu. İlçe merkez okul müdürleri ile toplantı yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, Kasım Bey İlkokulu, Yayladağı Anadolu Lisesi, Yavuz Selim İlkokulu, Şehit İbrahim Ballı İmam Hatip Ortaokulu, Yayladağı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yönetici, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek yüz yüze eğitim süreci ile ilgili bilgi aldı. Yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI ÇEVRİMİÇİ OLARAK DÜZENLENDİ

İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile çevrimiçi toplantı yapıldı. Toplantıda ilçelerdeki son gelişmeler ve okulların açılmasının akabinde gelişen olaylarla ilgili durum değerlendirmeleri yapıldı.
Müdür Çerko, ilçelerde inceleme ziyaretlerini sürdüreceğini belirterek tüm ilçe müdürlerine çalışmalarında başarılar diledi. (Haber: Hikmet OTUZBİR)

www.hataybuyuksehirgazetesi.com

En az 10 karakter gerekli