“Müdür Tecimen’den eğitimde sıfır tölerans”

“Müdür Tecimen’den eğitimde sıfır tölerans”

ABONE OL
21 Eylül 2022 20:45
“Müdür Tecimen’den eğitimde sıfır tölerans”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, kent genelinde eğitimin sorunsuz olarak sürdürülebilmesi için tüm aşamalarda sıfır tölerans ilkesi ile hareket ediyor.

Tüm eğitim kurumlarıyla irtibat halinde kalarak sorundan anında haberdar olan Tecimen, sorunun çözümünü de kısa sürede gerçekleştirerek ilkelerine bağlılığını sürdürüyor. Geleceğin büyükleri olan çocukların ve gençlerin eğitimde eksik kalmaması adına tüm kurumlarda çalışmaları yaptığı ziyaretlerle gözaltında tutuyor.

Eğitimde kalitenin artması için sık sık eğitim kurumunun paydaşları ile toplantılar gerçekleştiren Tecimen, tüm öğretmenlerin söz hakkının olduğu topantılar ile interaktif toplantılar gerçekleştirerek öğretmenleri de sorunların çözümüne ortak ediyor. Tecimen’in direksiyonundaki Antakya eğitimi her geçen gün biraz daha yol kat ederken, kent genelinde eğitimde aksama olmaması takdirle karşılanıyor.

TECİMEN’E ZİYARETLER SÜRÜYOR

Müdür Tecimen, incelemelerden kalan vakitlerde de misafirlerini ağırlamaya devam ediyor Tecimen, son olarak Lider Bilgisayar sahibi Lider Atlı, Metin Elektronik sahibi Tesir Karaf, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü şeflerinden Abdurrahman Zarifgil ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette spor üzerine sohbet gerçekleştirilirken sporsever kişiliği ile tanınan Tecimen’e üzerinde adının yazıldığı Esnafspor forması hediye edildi. Tecimen misafirlerine ziyaretlerinden ve jestlerinden dolayı teşekkür etti.

OKULLARDA TEDBİRLER ELDEN BIRAKILMIYOR

Öğrencilere sağlıklı alanlar oluşturulması amacıyla kent genelinde tedbirleri elden bırakmayan Tecimen, okulları denetleyerek eksikleri yerinde görüyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen bu kapsamda son olarak Okul binası deprem güçlendirme çalışması kapsamına alınması sebebiyle eğitim-öğretim faaliyetlerine Derince Şehit Coşkun Akşit İlkokulu’na devam eden Demirbilek ilkokuluna okul aile birliği başkanı Yusuf Demirbilek ile birlikte ziyarette bulundu. Öğrencilerle de sohbet eden Tecimen, çalışmalarla ilgili de kurum yöneticilerinden bilgi aldı.
Müdür Tecimen, 2022-2023 eğitim-öğretim sezonunda da çalışmalarına titizlikle devam ediyor.

(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli