Erten Elektronik
Erten Elektronik
MÜDÜR ZÜMRE’DEN KAN BAĞIŞINA DAVET

MÜDÜR ZÜMRE’DEN KAN BAĞIŞINA DAVET

ABONE OL
14 Mayıs 2024 21:34
MÜDÜR ZÜMRE’DEN KAN BAĞIŞINA DAVET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Zümre, yarın ilçede Kızılay öncülüğünde gerçekleşecek olan kan bağışı programına tüm vatandaşları davet etti.

Kızılay Hatay Şube Başkanı Hüseyin Kimyonoğlu ile Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın öncülüğünde gerçekleşecek olan kan bağışı programı kapsamında Kızılay’ın azalan kan bağışı stoklarının güncellenmesi sağlanacak. Zümre, ilçe merkezinde Pazar alanında kurulacak Kızılay standına tüm vatandaşları kan vermeye davet etti.

ZÜMRE: HERKESİ KAN VERİP CAN OLMAYA DAVET EDİYORUM

Zümre açıklamasında; “Altınözü halkımızın dikkatine! Hastalarımızın acil kan ihtiyacı için 15 Mayıs Çarşamba günü, Altınözü ilçe merkezi, pazar yeri girişinde 10.30-17.30 saatleri arasında kan bağışı kampanyası düzenlenecektir. Bu önemli kampanyaya, çevremizden birçok kişinin katılımını sağlamak için gereken hassasiyeti göstermeliyiz. Bu kampanya bilgisini Altınözü merkezde, civarı mahalleler, köyler ve tüm yerleşim birimlerinde yaşayan tanıdıklarınıza onlarında çevrelerini davet etmeleri suretiyle gönderiniz. Kan bağışının vatandaşlık görevi olduğu bilinciyle hareket eden tüm hemşehrilerimize destekleri için şimdiden teşekkür ederiz. Hepinizi ve sosyal çevrenizi 15 Mayıs’ta kan verip, can olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli