Muhtar Alkaya’dan eski Muhtar Gün’e Plaket takdimi

Muhtar Alkaya’dan eski Muhtar Gün’e Plaket takdimi

ABONE OL
13 Ekim 2021 21:22
Muhtar Alkaya’dan eski Muhtar Gün’e Plaket takdimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Aydınlıkevler Mahallesi’nde 30 yıl muhtarlık yapan Kamil Gün’e hizmetlerinden dolayı mevcut muhtar Yusuf Alkaya tarafından plaket takdim edildi.

Mahallede 30 yıl görev yapan Kamil Gün’ün ardından göreve gelen ve yaptığı çalışmalarla mahalle halkının sevgisini kazanan Yusuf Alkaya, eski muhtar Gün’e de vefasını gösterdi. Mahallenin derdiyle dertlenen, gecesini gündüzüne katarak çalışan Alkaya, emekli muhtar Gün’e verdiği hizmetler için teşekkür etti.

ALKAYA: PLAKET 30 YILIN TEŞEKKÜRÜ ANLAMI TAŞIYOR

Aydınlıkevler Mahallesi muhtarı Yusuf Alkaya yaptığı açıklamada, “Bu plaket 30 yıllık görevin karşılığı olmaz. Ancak bir minnet teşekkürü anlamı taşımaktadır. Bu anlamda verdiği hizmetler bizim için çok önemli. Mahallemizin gelişimine, büyümesine verdiği katkılardan dolayı tüm mahalle sakinleri adına bu plaketi geçmiş dönem muhtarımıza vermekten dolayı çok mutluyum. Kendisine emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

30 YIL MAHALLESİNİN GÖZÜ KULAĞI OLDU

30 yıl boyunca çalışkan ve dürüst kimliği ile mahallesinin gözü kulağı olan emekli muhtar Gün, her daim vatandaşların sevgi ve saygısını kazanarak 30 yıl boyunca mahallede muhtarlık yaptı. Vatandaşların her sorununda yanlarında olan ve Antakya’nın en uzun süreli muhtarlıklarından birini yapan Gün’e görev yaptığı süre boyunca üstün gayret ve hizmetlerinden dolayı plaket verildi. Plaket takdim törenine Elektronikçiler Odası Başkan vekili Faik Özkaya da katılım sağladı.

GÜN: GURUR DUYDUM

Kendisine plaketin layık görülmesinden dolayı gururlu olduğunu belirten emekli muhtar Kamil Gün, “30 yıl boyunca iyi günde kötü günde mahalleme hizmet ettim. Aydınlıkevler’in gelişimine katkıda bulunmaktan dolayı mutluyum. Görev yaptığım süre boyunca hizmet veren valilerimiz, belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Bu plaket beni hem gururlandırdı, hem de duygulandırdı. Ben de bu plakete layık gördüğünüz için sizlere teşekkür eder, mahalleye hayırlı hizmetlerde bulunmanızı Allah’tan niyaz ederim” ifadelerini kullandı.

ÖZKAYA: EMEKLİ MUHTARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

Elektronikçiler Odası Başkan vekili Faik Özkaya, katıldığı tören ile ilgili yaptığı açıklamada, “Antakya Aydınlıkevler Mahalle Muhtarımız Yusuf Alkaya geçmiş dönem 30 yıl Aydınlıkevler Mahalle Muhtarlığı yapmış Kamil Gün abimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket takdim programına katılarak böyle anlamlı ve önemli bir etkinliğe davet edildiğim için teşekkür ederim. Şahsımda Kamil ağabeyime Yüce kitabımız Kuran’ı Kerim hediye ederek yapmış olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Plaket takdim töreni, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. (Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli