Müşteri odaklı hizmet Vodafone Antakya  Amanos Efe’de

Müşteri odaklı hizmet Vodafone Antakya Amanos Efe’de

ABONE OL
5 Ekim 2021 19:48
Müşteri odaklı hizmet Vodafone Antakya  Amanos Efe’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Antakya ilçesinde uluslararası GSM firması olan Vodafone’nun Antakya bayiliğini yapan Amanos Efe işletmecileri Sabahattin Parlak ve Aydın Parlak, müşteri odaklı çözümlerle vatandaşlara hizmet veriyor.

Kapsamlı servis imkanı ve hizmet potrföyü ile tüm isteklere çözüm sunan Amanos Efe Bayisi’nde deneyimli personeller ile hizmet sunuluyor. Telefon çeşitlerinin yanı sıra çok yakın zamanda hizmete girecek olan teknik servis bölümü ile hizmet çıtasını yükseltecek olan Vodafone Antakya Amanos Efe, tüm müşterileri işyerine bekliyor. Müşterilerin isteklerine uygun maliyetli çözümler sunan Vodafone bayisi, çeşitli kampanyalar ile de müşterilerinin gönlünü fethediyor. Haraparası Mahallesi İstiklal Caddesi 2 Eski sanayi sok. No: 2’de hizmet vermeye devam eden Vodafone Antakya Amanos Efe’ye uğrayarak ihtiyaçlarınıza uygun çözümleri öğrenebilirsiniz.

PARLAK: TÜM VATANDAŞLARI İŞYERİMİZE BEKLİYORUZ

Vodafone Antakya Amanos Efe işletmecileri Sabahattin Parlak ve Aydın Parlak, gazetemize yaptıkları açıklamada, “Dünya çapında milyonlarca müşterisi olan ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Vodafone markası ile çalışmaktan dolayı çok mutluyuz. Müşterilerimize de bu anlamda kaliteli hizmet sunmak için deneyimli ekip ile yolumuza devam ediyoruz. Çok yakında kapsamlı bir teknik servis ile de hizmet yelpazemizi genişleteceğiz. Tüm vatandaşları ihtiyaçlarına uygun çözümler için Haraparası Mahallesi İstiklal Caddesi 2 Eski sanayi sok. No: 2’deki işyerimize bekliyoruz” ifadelerini kullandılar.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli