Erten Elektronik
Erten Elektronik
Nişanlı çift köpeklerine doğum günü düzenledi

Nişanlı çift köpeklerine doğum günü düzenledi

ABONE OL
15 Şubat 2024 12:05
Nişanlı çift köpeklerine doğum günü düzenledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’da yaşayan Deniz Berber ve Sadık Sezer çifti, sokak hayvanlarına şiddete karşı farkındalık oluşturmak amacıyla ‘John’ isimli köpeklerinin doğum gününde hayvanların katıldığı bir kutlama yaptı. Köpek mamasıyla kaplı pastanın kesildiği, hayvanlarla halayların çekildiği doğum gününde ortaya ilginç görüntüler çıktı.
Defne ilçesinde yaşayan nişanlı Deniz Berber ve Sadık Sezer çifti, Pomeranian cinsi ‘John’ isimli köpekleri için doğum günü partisi düzenledi. Prefabrik iş yerinde düzenlenen doğum günü kutlamasına nişanlı çiftin dostları, evcil hayvanlarıyla birlikte katıldı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı doğum gününde köpek mamasıyla kaplı pasta kesilirken, hayvanlarla çekilen halaylarla eğlenildi. Unutulmaz görüntülerin ortaya çıktığı doğum günü katılımcılar için de bir ilk oldu. Berber ve Sezer çifti, yaklaşık 60 sokak hayvanı için de mama paketi hazırlayarak davetlilere hediye etti.

“Umuyorum ki minik dostlarımıza karşı yapılan şiddet, ötekileştirme son bulur”
Sokak hayvanlarına şiddetin arttığı bu dönemde farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir kutlama yaptıklarını ifade eden Sadık Sezer, “Bugün farkındalık oluşturduğumuz, minik dostlarımızla buluştuğumuz bir gündü. Biz minik dostlarımızı çok seviyoruz. Umuyorum ki minik dostlarımıza karşı yapılan şiddet, ötekileştirme son bulur. Sevmeyebilirsiniz, istemeyebilirsiniz ama sizden ricam bu dilsiz kullara lütfen zulüm göstermeyin” dedi.
İHA

En az 10 karakter gerekli