Erten Elektronik
Erten Elektronik
Nusret Cömert: “Bir hafta dedikodumu yaparsanız seçimi alırım”

Nusret Cömert: “Bir hafta dedikodumu yaparsanız seçimi alırım”

ABONE OL
7 Mart 2024 13:58
Nusret Cömert: “Bir hafta dedikodumu yaparsanız seçimi alırım”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu (HAMOK) bileşenlerinin temsilcileriyle buluşan İYİ Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Nusret Cömert, meslek odaları başkanlarının kendisi hakkında çok olumlu kanaatlerini belirtmesi üzerine sıra dışı ricada bulundu.

“Bir hafta dedikodumu yaparsanız seçimi alırım”
İYİ Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Nusret Cömert, Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu (HAMOK) “Hatay Yeniden” vizyonunu anlattı. Samimi sohbet havasında geçen görüşmede meslek odaları başkanlarının kendisi hakkında çok olumlu kanaatlerini belirtmesi üzerine Nusret Cömert, “Sizden ricada bulunuyorum; kendi aranızda, sosyal medya gruplarınızda, telefonda konuşurken dedikodumu yapın. Siz bir hafta pozitif dedikodumu yaparsanız, beni çekiştirirseniz, seçimi alırım” dedi.
HAMOK Dönem Sözcüsü ve Şehir Plancıları Odası Hatay İl Temsilcisi Serkan Koç’un ev sahipliğindeki programa, diş hekimleri, eczacı, serbest muhasebeci ve mali müşavirler, tabipler, veteriner hekimler, elektrik mühendisleri, inşaat mühendisleri, jeofizik mühendisleri, makine mühendisleri, mimarlar ve şehir plancıları odalarının temsilcileri katıldı. İYİ Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Nusret Cömert’in HAMOK ziyaretine partisinin Antalya Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Küçükler de eşlik etti.

“Tarihi ve kültürel dokuyu koruyarak, modern, müreffeh, uygar ve yaşanabilir bir şehir inşa edeceğim”
Hatay’ın en önemli sivil toplum kuruluşları arasında ön sıralarda bulunan HAMOK’un misafiri olmaktan büyük mutluluk ve memnuniyet duyduğunu belirten Nusret Cömert, özgeçmişini, iş insanı tarafını, uluslararası görevlerini ve aday olma sürecini anlattı. Depremde yıkılan Hatay’ın yeniden ayağa kalkması için seferberlik anlayışıyla sorumluluk üstlendiğini ve hizmete talip olduğunu belirten Nusret Cömert, hemşehrilerinden yetkiyi aldığında tarihi ve kültürel dokuyu koruyarak, modern, müreffeh, uygar ve yaşanabilir bir şehir inşa edeceğini vurguladı.
İHA

En az 10 karakter gerekli