Erten Elektronik
Erten Elektronik
OFLAZOĞLU: 2024 HATAY’IMIZIN AYAĞA KALKIŞ SENESİ OLSUN

OFLAZOĞLU: 2024 HATAY’IMIZIN AYAĞA KALKIŞ SENESİ OLSUN

ABONE OL
31 Aralık 2023 14:35
OFLAZOĞLU: 2024 HATAY’IMIZIN AYAĞA KALKIŞ SENESİ OLSUN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Hatay İl Başkanı Ferit Oflazoglu 2024 yılının devlet-millet dayanışması içerisinde yeniden ayağa kalkışının senesi olması temennilerini iletti.

2024 için yayımladığı mesajında dünyada savaşların sona erdiği, geleceğe umutla ve huzurla bakılmasını sağlayacak güzel gelişmelerin olduğu, insanlığın barış ve huzur içerisinde yaşayacağı yeni bir yıl temennisinde bulunan Oflazoglu, 6 Şubat deprem felaketinde şehit olan başta basın mensupları olmak üzere tüm vatandaşlara Allah’tan rahmet diledi. Kendilerine düşen görevin şehitlerin aziz hatıralarını yaşatmaları ve Hatay’ı eskisinden daha güçlü şekilde ayağa kaldırmak olduğunu kaydederek 2024 yılının umut ve beklentilerin gerçekleştiği daha fazla sevgi, anlayış ve huzurun yaşandığı, başarıyla, üretimle ve coşkuyla anılacağı güzel bir yıl olmasını dileyen Oflazoglu yeni yıl mesajında; “2024 yılının tüm insanlığa ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Acısıyla tatlısıyla, sevinciyle hüznüyle bir yılı daha geri bıraktık. ‘Asrın Felaketi’ olarak kabul edilen 6 Şubat depremlerinden dolayı millet olarak çok zor günlerden geçmemize rağmen birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde büyük bir dayanışma örneği sergiledik. Hepimizi derinden etkileyen bu felaketin yaralarını sarabilmek için hemşehrilerimizle bir olduk, beraber olduk, kardeş olduk. Rabbim bu tür afetlerden milletimizi ve tüm insanlığı muhafaza etsin, yaşanılan deprem felaketlerinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun, ailelerine sabırlar diliyorum.

2024 yılının başta Hatay’ımız olmak üzere tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, savaşların, depremlerin ve acı hatıraların olmadığı bir yıl temennilerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli