Öğrencinin dostu, eğitimcinin yoldaşı Örnek müdür “AHMET TECİMEN”

Öğrencinin dostu, eğitimcinin yoldaşı Örnek müdür “AHMET TECİMEN”

ABONE OL
30 Kasım 2022 12:35
Öğrencinin dostu, eğitimcinin yoldaşı Örnek müdür “AHMET TECİMEN”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, yeni tip eğitim sisteminin kentte yaygınlaşması adına çalışmalarını sürdürmesiyle takdir topluyor.

Gençleşen eğitmen kadrosunu yeni sisteme adapte etmek, eğitimde vizyon arttırıcı çalışmalar gerçekleştirerek dünyada eğitimde sözü geçen ülke olma vizyonuna uygun çalışmalar üretme anlayışı ile göreve geldiği ilk günden bu yana çalışmalarına devam eden Tecimen ile çıta atlayan eğitim sistemi, meyvelerini de vermeye devam ediyor. Eğitimin sorunsuz ve eksiksiz devamını önemseyerek her fırsatta okullarda incelemelerde bulunan Tecimen, öğrencilere ideal eğitim ortamı sunmayı amaçlıyor.

EĞİTİME DESTEK MEYVELERİNİ VERİYOR

Eğitimin yalnızca sınıf içinde olmadığını bilen, eğitim çalışmalarının yanı sıra, öğrencilere yeni bakış açıları sunulması amacıyla spordan sanata, bilimden sosyal projelere dek geniş ilgi alanları sunulmasını önceleyen Tecimen, öğrencilerle dost, eğitimcilerle de yoldaş olarak her yaştan kitleye hitap ediyor. Her alana hizmet vererek başarılı öğrenciler yetiştirmeyi hedefleyen Tecimen, eğitime verdiği sonsuz desteğin meyvelerini almaya da devam ediyor. 16. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında 31.000 proje arasından Türkçe alanında Türkiye birincisi olan  Hatay Bilim ve Sanat Merkezi  danışman öğretmeni Mustafa Kemal Kalkan ve Hatay Bilsem Ögrencileri Hena Su Duman ile Duru Bilgil’i kabul eden Tecimen, başarılarından dolayı öğrencileri tebrik ederek eğitime desteklerini sürdüreceklerini kaydetti.

OKUL ZİYARETLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Karali İlk-Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bilgi alışverişinde bulundu. Güçlendirme çalışması kapsamına alınan Demirbilek İlk-Ortaokulunu ziyaret ederek yetkililerden bilgi alan Tecimen, tüm imkanların okulun yeni döneme yetişmesi için seferber edilmesi talimatı verdi. Alaattin İlkokulunu ziyaret ederek okulun bölümlerini gezen Tecimen, okulun eksiklerini not ederek en kısa zamanda tamamlanacağı sözünü verdi.

DOĞAYI SEV, VATANI KORU

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleriyle birlikte öğrencilere doğa sevgisi aşılama adına  “Türkiye Yüzyılına Nefes Olacak Milli Ağaçlandırma Günü Etkinliğine katıldı. Emeği geçen herkese teşekkür eden Tecimen, bu tür sosyal projelerin devam edeceğini aktardı. Eğitim kurumlarına her daim desteğini sürdürerek takdir toplayan Tecimen, eğitim camiasında çığır açmaya devam ediyor.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli