Ömer Erdoğan, 2 yıl daha Hatayspor'da

Ömer Erdoğan, 2 yıl daha Hatayspor'da

ABONE OL
26 Şubat 2021 12:30
Ömer Erdoğan, 2 yıl daha Hatayspor'da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatayspor, Teknik Direktör Ömer Erdoğan’ın sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Başarılı çalıştırıcı da Hatayspor’un teknik direktörü olmaktan onur duyduğunu ve takım için başarılı bir gelecek oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.
Hatayspor, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Teknik Direktör Ömer Erdoğan ile 2 yıllık yeni mukavele imzaladı.
Ömer Erdoğan: “Hatayspor’un teknik direktörü olmaktan büyük onur duyuyorum”
Ömer Erdoğan, Hatayspor için başarılı bir gelecek oluşturmaya çabaladıklarını belirterek, “Hatay‘a geldiğimden beri kulüpte ve şehirde insanlar tarafından çok iyi karşılandım. Hatayspor’un teknik direktörü olmaktan büyük onur duyuyorum. Bu takım için başarılı bir gelecek oluşturmaya çabalıyoruz. Kısa zamanda çok emek vererek ülke futbolunun en üst arenasında şehrimizin ve takımımızın ismini duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışma arkadaşlarıma ve futbolcularıma da çok teşekkür ediyorum. Tabii ki çok kısa zamanda bana evimdeymişim gibi hissettiren taraftarlarımıza da minnettarım. Tüm konsantrasyonumuzla 2.5 yıl daha burada olacağımız için çok mutluyum. Bu şehri seviyorum. Burası özel bir kulüp. Kendimizi evimizde hissediyoruz. Bu yeni sözleşme tüm camiamıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
İHA

HATAYSPOR, TEKNİK DİREKTÖR ÖMER ERDOĞAN’IN SÖZLEŞMESİNİ 2 YIL DAHA UZATTI. BAŞARILI ÇALIŞTIRICI DA HATAYSPOR’UN TEKNİK DİREKTÖRÜ OLMAKTAN ONUR DUYDUĞUNU VE TAKIM İÇİN BAŞARILI BİR GELECEK OLUŞTURMAYA ÇALIŞTIKLARINI SÖYLEDİ. (GÖKHAN AKLAN/HATAY-İHA)
Hatayspor, Teknik Direktör Ömer Erdoğan’ın sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Başarılı çalıştırıcı da Hatayspor’un teknik direktörü olmaktan onur duyduğunu ve takım için başarılı bir gelecek oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

En az 10 karakter gerekli