ÖZAKDER’DE LEVENT ERDEM GÜVEN TAZELEDİ

ÖZAKDER’DE LEVENT ERDEM GÜVEN TAZELEDİ

ABONE OL
20 Aralık 2022 12:29
ÖZAKDER’DE LEVENT ERDEM GÜVEN TAZELEDİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Okul öncesi eğitim sektörüne damga vuran ve Hatay’daki mevcut yaklaşık 110 kurumun 75’i bünyesinde barındıran Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (Hatay ÖZAKDER), sektörde öncü olmayı sürdürüyor.

Birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, okul öncesi eğitimde yön veren bir kuruluş haline gelen Hatay ÖZAKDER’de genel kurul heyecanı yaşandı. Olağanüstü gerçekleşen kongrede yeni yönetim oluşurken Başkan Levent Erdem, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. Hatay’ın tüm ilçelerinde bulunan üyelerin katılımı ile Antakya’da yapılan olağanüstü genel kurulla gerek yeni yönetim gerek daha fazla fayda sağlamak amacıyla tüzükte bazı değişikliklere gidildi. Olağanüstü genel kurulda her ilçeden üyelerin olduğu yönetim: Başkan Levent Erdem, yönetim kurulu üyeleri: Selma Türkoğlu, Filiz Azak, Yasemin Bilgin, Eda Esmer, Yaşar Akkaya ve Nurcan Odacı‘dan oluştu.

HATAY ÖZAKDER, TOPLUMA FAYDA SAĞLAMAYA DEVAM EDİYOR

Yaptığı etkili çalışmalarla tüm okul öncesi eğitim sektörün ve kamu kuruluşların dikkatini çeken Hatay ÖZAKDER, topluma fayda sağlamaya devam ediyor. Dernek, kişiler için değil paydaşlar için vardır felsefesinden yola çıkarak okul öncesi eğitim ana hedef olarak tüm topluma fayda sağlayan misyonu ile çalışıyor. Levent Erdem, yaptığı konuşmada Olağanüstü Genel Kurula Hatay’ın tüm ilçelerinden katılım sağlayan üyelerine teşekkür etti.

Erdem, konuşmasının devamında, “Derneğimiz Özel Okul Öncesi eğitim kurumların bir araya getirerek sorunlarına çözüm bulmak kamu ile özel arasında köprü vazifesi oluşturmak ve daha nitelikli bir eğitim için standartları artırıcı nitelikte eğitimler düzenlemektir. Derneğimiz şuana kadar yaptığı çalışmalarla Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim anlayışına yeni bir vizyon katmış ve bu alanda ilkleri yapmıştır. Okul Öncesi Eğitim alanında verdikleri öğretmen eğitimleri yanında dernek olarak okul öncesi eğitim zirvelerini ilimize kazandırarak, Türkiye’de bulunan okul öncesi eğitim dernekleri arasında ilk defa bu alanda bir dernek üniversite öğrencilerine burs vermeye başlamanın heyecanı içindeyiz. Ayrıca belirtmek isterim ki, yine okul öncesi adına gerçekleştirmek istediğimiz projelerden biri olan yerel ya da ülke geneli okul öncesi eğitim fuarını ilimizde gerçekleştirmek bu sene yoğunlaşmayı planladığımız en büyük çalışmalardan biri olacaktır” dedi.

En az 10 karakter gerekli