Erten Elektronik
Erten Elektronik
ÖZEL SUYUN RENGİ YENİ ADRESİNDE HİZMETTE

ÖZEL SUYUN RENGİ YENİ ADRESİNDE HİZMETTE

ABONE OL
17 Eylül 2023 12:02
ÖZEL SUYUN RENGİ YENİ ADRESİNDE HİZMETTE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Deneyimli eğitmen Sara Gök’ün sahipliğini yaptığı Özel Suyun Rengi Rehabilitasyon Merkezi deprem felaketinin ardından kısa sürede toparlanarak hizmetlerini sürdürüyor.

Antakya’ya bağlı Kisecik Mahallesi’nde Aydınlık Sokak No: 50 adresinde hizmetlerini alanında uzman eğitimcilerle sürdüren Özel Suyun Rengi Rehabilitasyon Merkezi’ne gazetemiz imtiyaz sahibi Hikmet Otuzbir bir ziyaret gerçekleştirdi.

Doğanın içinde üstdüzey güvenlik önlemleri arasında eğitimlerini sürdüren Özel Suyun Rengi Rehabilitasyon Merkezi’nin genç ve başarılı müdürü Yahya Turan ile görüşen gazeteci Otuzbir, doğa ile içiçe ferah mekanında hizmetlerini sürdüren Özel Suyun Rengi Rehabilitasyon Merkezi’ni kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

TURAN ÇALIŞMALARIYLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Özel Suyun Rengi Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yahya Turan, çalışmaları ile ilgili de Hikmet Otuzbir’e bilgilendirmelerde bulundu. Turan açıklamasında; “Özel suyun rengi özel eğitim ve rehabilitasyon merkezimiz Antakya Kisecik mahallesi aydınlık sokak no; 50 adresinde yeniden ayağa kalkıyor. Deprem sebebiyle doğanın içinde güvenlik önlemlerinin üst düzeyde oluşturulduğu enkaz ve yıkımdan uzak çocuklarımızın mutlu bir şekilde eğitim gördüğü özel suyun rengi özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi olarak Pazartesi’den Cuma’ya 08.00 ile 17.00 arası hizmetinizdeyiz” dedi.

Özel Suyun Rengi Rehabilitasyon Merkezi’nin sahibi Sara Gök ve müdürü Yahya Turan başta olmak üzere tüm çalışanlarına çalışmalarında başarılar dileyen gazeteci Hikmet Otuzbir, Antakya’nın bu bilinç ile el birliği içinde ayağa kalkacağına inandığını kaydetti.

En az 10 karakter gerekli