Erten Elektronik
Erten Elektronik
ÖZYURT: YENİ YIL HATAY’IMIZA VE DÜNYAYA HUZUR GETİRSİN

ÖZYURT: YENİ YIL HATAY’IMIZA VE DÜNYAYA HUZUR GETİRSİN

ABONE OL
31 Aralık 2023 12:11
ÖZYURT: YENİ YIL HATAY’IMIZA VE DÜNYAYA HUZUR GETİRSİN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerli ve milli savunma sanayinin başrolü, dünya savaşlarının yönünü belirleyen isim ve AK Parti HBB Başkan A. Adayı Serdar Özyurt yeni yıl vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Özyurt Savunma Sanayi bünyesinde hayata geçirdiği son teknoloji eserler ile Türk’ün adını dünyaya duyuran Hatay’a yapacağı yatırım ile memleketini kalkındırmayı hedefleyen Özyurt, 2024 yılının Hatay’a, bölgeye ve dünyaya huzur, refah ve barış getirmesi temennilerinde bulundu.

Özyurt Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt yaklaşan Yeni Yıl nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“2023 Hatay’ımız için yıkım senesi oldu. Ancak her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. Yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. 2023 yılını acı hatıralarıyla geride bırakırken içimizdeki büyük umutlar, beklentiler ve heyecanla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz. Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken 2024 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz.

2024 yılının ilimiz, ülkemiz ve tüm dünya için barış, kardeşlik ve huzur ortamının arttığı, sıkıntıların sona erdiği bir yıl olmasını temenni ediyorum. Özellikle her anlamda ve her alanda dünyaya örnek olan, farklı ve değerler üstü medeniyet tasavvuru ve yönetim anlayışıyla dünyanın neresinde olursa olsun garip, gureba, dertli, ihtiyaç herkese şefkat ve merhamet elini uzatan, bütün insanlığa çok büyük değerler katan ve katkılar sunan bu güzel ülkemizin daha da gelişerek dünyada hedeflediği ve hak ettiği yere gelmesi en büyük arzumuzdur.

Bu vesile ile 2024 yılının Ülkemize, Milletimize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eder, Tüm halkımızın ve her kademedeki çalışma arkadaşlarımın yeni yılını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli