Erten Elektronik
Erten Elektronik
PALANDÖKEN: AZİZ YILMAZ’IN ÇALIŞMALARI TAKDİRE ŞAYAN

PALANDÖKEN: AZİZ YILMAZ’IN ÇALIŞMALARI TAKDİRE ŞAYAN

ABONE OL
21 Haziran 2023 10:56
PALANDÖKEN: AZİZ YILMAZ’IN ÇALIŞMALARI TAKDİRE ŞAYAN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken, kendisini ziyaret eden Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aziz Fatih Yılmaz’dan övgüyle söz etti.

Başkan Yılmaz, Hatay’da hizmet veren oda başkanlarıyla birlikte TESK Başkanı Palandöken’i ziyaret etti. Ankara’daki genel merkezde gerçekleşen ziyarette Yılmaz’a çok sayıda oda başkanı eşlik etti. Başkan Palandöken, esnaf camiasının depremin ardından Hatay’a ve diğer 10 ile yardım için kenetlendiğini belirtti. Hatay’ın, depremden en çok etkilenen il olmasına rağmen, esnaf teşkilatının çalışmalarıyla esnafların omuzlarındaki yükün hafifletildiğini belirten Başkan Palandöken, çalışkanlığıyla örnek olan genç başkan Aziz Fatih Yılmaz’a çalışmalarında başarılar diledi.

YILMAZ ESNAFLARIN SESİ OLDU

Hatay’da evlerini, işyerlerini ve geçmiş hayatlarını depremde kaybeden esnafların hayata yeniden tutunabilmeleri için gereken desteğin sağlanabilmesi adına gecesini gündüzüne katan Başkan Yılmaz, hayatını kaybeden HESOB Başkanı merhum Abdulkadir Teksöz’den emanet aldığı görevi layıkıyla sürdürüyor. Başkan Yılmaz, esnaflara gerek konteyner işyeri, gerekse de kredi desteği sağlanması adına yoğun girişimlerinin karşılığını alarak çok sayıda esnafa değer katmayı başardı. Bu süreçte Başkan Yılmaz’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten TESK Başkanı Palandöken, Aziz Fatih Yılmaz’ı kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Aziz Fatih Yılmaz, Palandöken’in desteğinin çok önemli olduğunu ve her platformda desteğini hissettiklerini kaydederek Palandöken’e teşekkür etti.

Başkan Yılmaz, ayrıca esnafların sorunları ve istekleriyle ilgili gündemdeki konuları da Palandöken’e ve TESK yönetimine aktardı. Başkan Yılmaz, ziyaretle ilgili açıklamasında, ” TESK Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken’i Oda Başkanlarımız ile birlikte ziyaret ettik. Hatay esnafımızın Genel konularını istişare ettik. Nazik ev sahipliğinden dolayı Genel Başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

En az 10 karakter gerekli