PANDEMİ SÜRECİNDE YATIRIMLAR İÇ ve DIŞ İLİŞKİLER, EKONOMİ!

PANDEMİ SÜRECİNDE YATIRIMLAR İÇ ve DIŞ İLİŞKİLER, EKONOMİ!

ABONE OL
22 Aralık 2020 13:52
PANDEMİ SÜRECİNDE YATIRIMLAR İÇ ve DIŞ İLİŞKİLER, EKONOMİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Değerli dostlar, kıymetli okuyucularım; küresel bir salgın olan bu Pandemi sürecinde covid-19 gibi bir virüsle mücadele ederken, bir şekilde dolaylı dolaysız esnafa, öğrenciye, öğretmene, memura, işveren dünyasına, siyasetçisine, çocuğuna, gencine, yaşlısına, yetişkinlere, hülasası herkese dokunan bir süreci yaşıyoruz. Zaten herkes bir şekilde ailesinden ya da en yakınlarından birilerini kaybetmiş durumda.. Allah’tan rahmet, hasta olan tüm kardeşlerimize Rabbimden şifalar diliyorum.
Tabii covid-19 imtihanını olması, Türkiye’mizin yatırımlar noktasında durması anlamına gelmemektedir ki durmuyor da. Şahsen az çok ekonomiden anlayan bir kardeşiniz olarak, bu süreçten başarıyla çıkacağımıza inanıyorum.
Düşünsenize bu süreçte, tüm dünyanın ekonomisinin daraldığı ve küçüldüğü bir dönemde dahi, Türkiye’mizde fabrikaların açıldığını, yatırımların hiç kesintiye uğramaksızın devam ettirildiği, yerli ve Milli Savunma sanayinin ilerlediğini, silah sanayisinde kendi silahlarımızı, savunma sanayimizi geliştirdiğimizi, tünellerin, yolların yapılmaya, fabrikaların, tesislerin açılmaya devam ettiğini, virüse yönelik aşı üretiminde dahi bizde varız çalışmalarının son hızla var olduğunu, teknolojik anlamda dünya devletiyle rekabet edecek seviyeyi hep beraber görüyoruz. Artık biz de hem sahadayız hem masadayız çok şükür.. Bunu Dost düşman herkes görüyor.
Bu hususta başta Sayın Cumhurbaşkanı’mıza bakanlarımıza, meclisin yerli ve milli hamlelerde her daim destekçisi olan vekillerimize ve gönülden destekçisi olan aziz milletimize teşekkürlerimi arz ediyorum. Sıkıntıların var olduğunu ama hep beraber bu sıkıntıların üstesinden sabırla çıkacağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Şer gibi görünen bir çok olayda, imtihanda inanın bir hayır vardır. Bunu hep beraber göreceğiz.
TRUMP yönetimi her zamanki gibi sosyal medyada tweet atıp Türkiye’ye yönelik CAATSA yatırımlarını veto edeceğini açıklıyor. Akabinde güya kötünün iyisini seçip bu işi en az zararla kapatmayı hedeflediklerini söylüyor. Biz tabii Türkiye’ye husumet besleyen bu tarz zihniyetleri tarih boyunca biliyoruz.
Her daim müteyakkız, yani uyanık durumda olmamız gerektiğini de biliyoruz.
Bir taraftan Türkiye’ye “müttefik” diyeceksin. Bir taraftan “parmak” sallayacaksın. Ne alaka derler.
Yıllardır Amerika Birleşik Devletleri Zaten Türkiye’ye örtülü bir ambargo uyguluyor. Yedek parçalarının, silah sistemlerinin verilmediği, Hatta Türkiye’nin en çok gereksinim duyduğu bir süreçte Türkiye’ye İha’ları sakladıklarını biliyoruz.
Süper Kobra helikopterleri için bizlere oyaladıklarını biliyoruz,
F -16’ların akıllı teçhizatları, Ekipmanları için yıllardır bize sıkıntı yaşattıklarını biliyoruz. Atak helikopterlerimizi 3. ülkelere ihracatının engellendiğini biliyoruz..
F-35’ler için yine birtakım neden bulma mekanizmaları geliştirilip Türkiye’mize satışı yine engellenecekti.. Ya da S- 400’ler Rusya’dan alınmamış olsaydı ne olacaktı.. Benzer durumlar olacaktı.. Bir şekilde bahaneler üretilecek.
Türkiye’ye darbe yapan ve darbe yaptığı açıkça ortaya çıkan terör örgütünün başının korunduğu bir Amerika’dan bahsediyoruz..
Ben samimiyetle özüne dönen Erdem’le irade ile ve cesaretle şahlanan ve daha da şahlanarak Süper Lig’deki yerini alacak olan Türkiye’mizin alacağı tedbirlerle, Aziz milletimizden alacağı güçle kendisine yönelik yaptırımları rahatlıkla aşabileceğine ve Pandemi sürecinin neticesinde çok çok güçlü bir #Türkiye ile her zamankinden daha fazla masada ve sahada gücünü gösteren, Gönül coğrafyasının, mazlum ve mağdur insanlığın sesi, nefesi lokomotifinin #TÜRKİYE olacağına İNANIYORUM.
Ümit varım…
Yerli ve milli duruşa sahip olan yönetim anlayışı ile daha nice sıkıntıların üstesinden gelebileceğimize kalben inanıyorum.

En az 10 karakter gerekli