PERSONEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

PERSONEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

ABONE OL
14 Ocak 2023 12:01
PERSONEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Meclis Kültür ve Sanat Merkezinde Diyanet İşleri Başkanlığı Personel Değerlendirme ve İstişare Toplantısı düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ilgili mevzuatı kapsamında her üç yılda bir yapılan genel teftiş çerçevesinde Hatay İl Müftülüğüne bağlı 15 ilçesinde yaklaşık 1 aydan beri devam eden genel teftişin akabinde Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Ömer Balaban’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantı, İl Müftülüğü İdari ve Mali İşler Müdürü Abdullah Yazar’ın Kur’an Tilavetiyle başladıktan sonra açılış konuşmasını İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili yaptı. Toplantıda Başmüfettiş Ömer Balaban; Bir taraftan Başkanlığımızın taşradaki hizmetlerinin etkin ve verimliliğinin artırılması yönünde tecrübe paylaşımında bulunurken diğer taraftan başkanlığımızın hizmet alanları ile ilgili genel bir değerlendirme ve istişarelerde bulundu.

TOPLANTI PLAKET TAKDİMİ İLE SONA ERDİ

Toplantıya; Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Ömer Balaban ile birlikte Müfettiş Osman Balcı, Müfettiş Yardımcısı Osman Çakır, İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili ile İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri, Vaizler, Murakıplar ve Antakya ve Defne İlçelerinde görev yapan İmam-Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı. Toplantı; İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili’nin Başmüfettiş Ömer Balaban’a plaket takdim etmesiyle sona erdi.

En az 10 karakter gerekli