Rasus Kimya Hatay Voleybol takımı Sivas’ı devirdi

Rasus Kimya Hatay Voleybol takımı Sivas’ı devirdi

ABONE OL
25 Aralık 2022 14:43
Rasus Kimya Hatay Voleybol takımı Sivas’ı devirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın kimya devi firması Rasus Kimya sponsorluğundaki Hatay kadın voleybol takımı, Sivas il özel idare takımını 3-0 mağlup etti.


Kadınlar voleybol 2. ligi 15. grupta ilimizi temsil eden Rasus Kimya Hatay kadın voleybol takımı hafta sonu konuk ettiği ile karşı karşıya geldiği maçta 3-0 galip ayrıldı. Sivas temsilcisi karşısında alınan galibiyet takımı kenetledi. Elde edilen başarılı sonuç Hatay kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.
BAŞTÜRK: HEDEFİMİZ 1. LİG
Rasus Hatay kadın voleybol kulübü genel menajeri Mehtap Baştürk yaptığı açıklamada, “Medeniyetler şehri Hatay’ı 2 lig kadın voleybol Ligi’nde temsil eden takımımız, Rasus Kimya Hatay voleybol GSK Sivas il Özel idare GSK karşısında 3-0 Galip gelerek playoff yolunda hedefe doğru büyük bir adım daha attı. Hedefimiz 1 ligi başarılı oyuncularımız, teknik ekibimiz ve en büyük destekçimiz olan kulübümüzün kıymetli başkanı ve aynı zamanda BEYTCOM gayrimenkul yönetim kurulu başkanı Erdal sahillioğlu ile el ele çıkacağımıza inanıyoruz. Biz koca bir aile olduk.Tek yürek tek can olduk aile demek tüm zorluğu beraber göğüsleyip başarıya ulaşmak demek aile güç demek biz gücümüzü birbirimizden aldık ve hedefe emin adımlarla ilerleyerek, birbirimize inandık.İnancımızla büyüyerek başarıya ulaşacağız. Bu yolda bizimle her alanda yürüyen ana sponsorumuz rasus kimya temizlik ve kozmetik şirketinin yönetim kurulu başkanı sayın Osman ovaleye kulübümüz adına da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.
BEKMEZ: 1. LİGE ÇIKMAK İSTİYORUZ
Kulübün baş antrenörü Mehmet Bekmez açıklamasında; “2022 Yılın son maçı olan Sivas gibi hedefi olan bir takımı evimizde seyircimizin önünde net bir skorla yenmenin sevinci içindeyiz. Tribünde bizleri yalnız bırakmayan Hatay’lı Sporseverlere teşekkür ediyor ve bu sevinci bizlere yaşatan sporcularımızı tebrik ediyorum. Play Of Yolunda son 6 maç kala eksik olduğumuz bölgelere transfer yapmak istiyoruz. Sezonun başında “Var Bir Hayalimiz Hatay” diyerek çıktığımız bu yolda şampiyon olarak ilimizi önümüzdeki sezonda 1.ligde temsil etmek istiyoruz. Bu bağlamda çalışmalarımız devam ediyor. Bunu yapabilecek güçteyiz. Kulübümüze sponsor olan Rasus Kimya Temizlik ve Kozmetik Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ovale’ye ve kulüp başkanımız Erdal Sahillioglu’na teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
SAHİLLİOĞLU: TÜM DESTEKÇİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM
Maç sonrasında açıklama yapan Kulüp başkanı, Erdal Sahillioğlu da; “Biz bu yolu tüm çabamız, alın terimiz ve emeğimiz ile tırmanarak çıkıyoruz. Bu yolun yokuşlarını başımın tacı oyuncularım ve sonsuz güvendiğim teknik ekibim ile beraber tırmanıyoruz. Ben inancımı asla kaybetmedim. Kaybetmeyeceğim. 2. Lig kadın voleybolunda Hatay’ın sesi olup 1.Lig de olacağımıza sonsuz inancım var. İnanmak başarmaktır. Ve ben o başarıya teknik ekibim ve emeklerinin hakkını sonuna kadar vereceğim güçlü oyuncularım ile ulaşıp sevineceğim. 9 da 7 ile gercek bir başarı hikâyesi olduk biz Hatay ‘a. Bu başarımızda ev sahipliği yaptığımız tüm maçlara gelerek bize tirübünden destek veren spor severlerimize, taraftar grubumuza, ailem ve dostlarıma teşekkürler” dedi.

En az 10 karakter gerekli