Resüsist 2022’ye Yoğun Katılım

Resüsist 2022’ye Yoğun Katılım

ABONE OL
2 Haziran 2022 00:12
Resüsist 2022’ye Yoğun Katılım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği , Hatay İl Sağlık Müdürlüğü, ve Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İşbirliği ile 8. Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Resüsitasyon Sempozyumu RESÜSİST Hatay 2022 düzenledi.

  
T.C Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Doç.Dr. Eray ÇINAR’ ın Onursal Başkanlığını üstlendiği 8.Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Resüsitasyon Sempozyumu-Resüsist Hatay tam bir bilim şöleni havasında gerçekleştirildi. Sempozyuma Mustafa Kemal üniversitesi Rektör Vekili ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Yusuf ÖNLEN , Hatay İl sağlık Müdürü Dr. Mustafa HAMBOLAT, Hatay Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muhammed Enes ALTUĞ ile beraber bölgedeki sağlık çalışanları ve öğrenciler katılım sağladılar. Sempozyum, ATT DER Genel Başkanı Abdullah BALTACI, Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa HAMBOLAT , Mustafa Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf ÖNLEN’in açılış konuşmalarıyla başladı.
BALTACI: SEMPOZYUM MESLEK MENSUPLARINA KATKI SAĞLAYACAK
Sempozyum açılış konuşması yapan ATTDER Genel Başkanı Abdullah BALTACI konuşmasına, meslek şehitlerini anarak başladı. Genel Başkan “Her yönüyle başarılı olması için büyük çaba sarf ettiğimiz sempozyumun ülkemiz acil sağlık sisteminin gelişimine ve meslektaşlarımızın mesleki bilgi ve donanımlarına büyük katkısı olacağına inancım sonsuzdur” dedi.


HAMBOLAT’TAN ATTDER’E TEŞEKKÜR
Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa HAMBOLAT “Türkiye’nin dört bir yanından sempozyum için Hatay’a gelen sağlık çalışanlarını ilimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz, bu tarz bilimsel proğramlar her zaman desteklenmelidir” dedi ve başarılı organizasyon için ATTDER Yönetimine teşekkür etti.
ÖNLEN: PROGRAMIN BURADA GERÇEKLEŞMESİ MEMNUNİYET VERİCİ
Mustafa Kemal Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Yusuf ÖNLEN açılış konuşmasında” Resüsitasyon kılavuzlarının her 5 yılda bir güncellendiğini, o nedenle bu tarz güncel eğitimlerin son derece önemli olduğunu ifade ederek, sempozyumun Mustafa Kemal Üniversitesinde gerçekleşmesinden dolayı duyduydu memnuniyeti dile getirdi.
KONUŞMACILARA PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Sempozyumda alanında uzman konuşmacıların interaktif sunumlarının yanı sıra vaka canlandırma senaryo uygulaması da yapıldı. Ödüllü soru yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verilirken tüm konuşmacılara plaket ve katılımcılara belgeleri takdim edildi.

En az 10 karakter gerekli