Rümeysa öğretmenin adı Altınözü’nde yaşayacak

Rümeysa öğretmenin adı Altınözü’nde yaşayacak

ABONE OL
23 Mayıs 2023 10:54
Rümeysa öğretmenin adı Altınözü’nde yaşayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

6 Şubat depreminde hayatını kaybeden Rümeysa Atar’ın adı Altınözü Sultan Abdulhamit Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki kütüphanede yaşayacak.

Rümeysa Atar’ın hem öğrenciler hem de öğretmenler tarafından çok sevildiğini ve etrafına neşe saçan biri olduğunu ifade eden okul müdürü Mehmet Döner, “Okulumuz Sultan Abdulhamit Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde coğrafya öğretmeni olarak görev yaparken 6 Şubat depremiyle sonsuzluğa uğurladığımız deprem şehidimiz Rümeysa Atar öğretmenimizin ismini yaşatmak için okulumuz kütüphanesine ‘Rümeysa Atar kütüphanesi’ ismini verdik. Rümeysa öğretmenimiz hem öğretmen arkadaşları hem öğrencileri tarafından çok sevilen, çözüm odaklı, yüzündeki tebessümüyle her zaman etrafına neşe saçan başarılı bir öğretmenimizdi.

FEDAKÂRLIĞINI UNUTMAYACAĞIZ

Rümeysa öğretmenimiz dost canlısı bir insandı. Onun isminin en iyi yaşayacağı yer insanların en iyi dostu olan kitapların olduğu kütüphanedir. Bizler kütüphanemize onun adını verip öğrencilerimizin okudukça onu hatırlamasını sağlayacağız. Bizler çalışma arkadaşları olarak onu hiçbir zaman unutmayacağız. Bizler onun ne kadar fedakar bir öğretmen olduğunu, son fedakarlığını evladı için yapıp evladının hayatta kalması uğruna nasıl çaba sarf ettiğini de hiçbir zaman unutmayacağız. Ruhu şad olsun” dedi.

Deprem anında eşi ve 2 aylık bebeğinin evden çıkmasını sağlayan Rümeysa öğretmen, apartmandan çıktığı sırada binanın çökmesi sonucu hayatını kaybetmişti.

En az 10 karakter gerekli