ŞAHİN: İSKENDERUN’UN VE MEHMET DÖNMEZ’İN YANINDAYIZ

ŞAHİN: İSKENDERUN’UN VE MEHMET DÖNMEZ’İN YANINDAYIZ

ABONE OL
24 Nisan 2024 23:25
ŞAHİN: İSKENDERUN’UN VE MEHMET DÖNMEZ’İN YANINDAYIZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İskenderun’a ve Belediye Başkanı Mehmet Dönmez’e tam destek olduğunu açıkladı.

Başkan Şahin Hatay ziyaretleri kapsamında ilk olarak, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez’i makamında ziyaret etti. Şahin, Dönmez’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak görevinde başarılar diledi. İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez kentte yaşanan kanalizasyon sorunlarının çözülmesi için Gaziantep, GASKİ’nin öncülüğünde Konya ve Kayseri Büyükşehir belediye ekiplerinin desteğiyle çalışma yürütüldüğünü söyledi. Dönmez ekiplerin fedakarca çalışmaları sayesinde İskenderun alt yapısının kısa sürede belirli noktalarda rahatlama kaydedildiğini çalışmalar sonucunda ortaya konacak tespitle alt yapıda hangi bölgelerde yatırım gerekeceği veya gerekmeyeceğinin belli olacağını altını çizerek “Geçmiş dönem Hatay Büyük Şehir ekiplerinin kanalizasyon sisteminde periyodik bakım yapmadıkları üç Büyük şehir uzmanlarınca tespit edildi. Fotoğraf ve videolarla kayıt altına alındı. Eğer alt yapıya müdahale etmeseydik lağım ve pis koku nedeni ile salgın hastalıklar görülebilirdi “ şeklinde konuştu. Başkan Dönmez konuşmasının sonunda desteklerinden dolayı Başkan Şahin’e ve emeği geçenlere teşekkür ederek iyi ki varsınız dedi.

ŞAHİN: DOĞRU ADAMIN YANINDA DURMAK ÇOK ÖNEMLİ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaptığı konuşmada “Komşumuz İskenderun’un ve Başkan Mehmet Dönmez’in yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Komşuluk kültürümüz ve inancımız bunu gerektiriyor. Ekiplerimizi gönderdik ve on günde güzel ilerleme oldu. Bu çalışmalar çok önemli ve bize şunu gösterdi doğru belediye başkanımızın ne kadar doğru olduğunu bize gösteriyor ve doğru ekip ve birlikten kuvvet doğar anlayışının İskenderun için yeni bir başlangıç yeni bir umut olduğunu gösteriyor. Biz ekip olarak Başkanımızın yanındayız yakınındayız bizden ne talep ediyor ise Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin tüm imkan ve fırsatları yanındadır yeni dönem hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

SONDURAK KAYMAKAMLIK OLDU

Başkan Şahin daha sonra İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’i makamında ziyaret etti.

Burada bir süre sohbet eden Şahin, kaymakamlık şeref defterini imzaladı. Şahin son olarak su baskınlarının yaşandığı Atatürk Bulvarı’ndaki su terfi istasyonunda incelemelerde bulundu.

En az 10 karakter gerekli