SAMANDAĞ BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA 18 YENİ ARAÇ DAHİL ETTİ

SAMANDAĞ BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA 18 YENİ ARAÇ DAHİL ETTİ

ABONE OL
7 Aralık 2020 17:03
SAMANDAĞ BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA 18 YENİ ARAÇ DAHİL ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağ Belediyesi vatandaşa daha etkin ve hızlı bir şekilde hizmet vermek amacıyla araç filosuna 4 adet çift kabin kamyonet, 2 adet binek tip kamyonet, 1 adet kazıcı yükleyici, 1 adet sepetli vinç, 1 adet dal öğütme makinesi, 1 adet damper tip kamyon, 1 adet pat pat, 1 adet makam aracı, 6 adet motorsiklet ve 1 adet açık tip çekici dorse olmak üzere toplam 18 yeni araç dahil etti.
Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, yaptığı açıklamada; “ Göreve geldiğimizde belediye olarak özellikle alanda çok ciddi anlamda araç ve ekipman eksiğimiz olduğunu tespit ettik ve bu eksikliğimizi giderme konusunda bir çalışma yaptık.
72 milyon borçlu devraldığımız bu belediyede eksik olan ekipmanlarımızı almak kolay değil. Ancak, sıkı bir kemer sıkma politikası ile yaptığımız tasarruflar sayesinde bu araçların tamamını belediyemize kazandırdık. Bu araçlarımızı belediyemize kazandırırken hiçbir şekilde kredi kullanmadık, parsel satıp araç da almadık. Bu araçların tamamını peşin para ile Samandağ Belediyesine ve dolayısıyla halkımızın hizmetine kazandırdık.
Pandemi sürecinde, ekonomik kriz içerisinde, belediyenin ciddi anlamda borç batağı içerisinde olduğu ve 2 yıldır İmar Planı olmayan bir ilçede bu araçların çok önemli olduğunu ve küçümsenmemesi gerektiğini ifade etmek istiyorum.
Zabıta ekiplerimizin alana inecek motorsikleti yoktu, Fen İşleri Müdürlüğünde, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve İmar Müdürlüğünde çalışan arkadaşlarımızın alana inebilecek aracı yoktu. Bu eksikliklerimizin tamamını tespit ettik ve bu eksikliklerin giderilmesi için yeni araçları halkımızın hizmetine kazandırdık.
Bizimle beraber mücadele eden başta Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarım olmak üzere, bütün belediye personeline, çalışmalarından ve fedakarlıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu araçlarımızın ilçemize ve belediyemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Biz Samandağ halkına ne söz verdiysek hepsini tek tek yerine getireceğiz. Ne yapıyorsak Samandağ halkı için yapıyoruz. Halkımız ve ilçemiz bunların hepsini hak ediyor. Her şey Samandağ için” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli