SAMANDAĞ BELEDİYESİ SICAK ÇORBA İLE VATANDAŞIN İÇİNİ ISITTI

ABONE OL
2 Aralık 2020 05:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Semt Pazarında hem Pazar esnafının hem de vatandaşların içini ısıttı.
Soğuk havaların etkisini göstermeye başladığı bu günlerde Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sabahın erken saatlerinde Semt Pazarı girişinde ‘Sıcak Çorba ve Ekmek Dağıtımı’ gerçekleştirdiler. Ayrıca, Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Semt pazarında Covid-19 tedbirleri kapsamında HES Kodu ve maske denetimi yapıldı.
Samandağ Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “ Soğuk havaların etkisini göstermeye başladığı bu günlerde Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizce, sabahın erken saatlerinde Semt Pazarı girişinde Samandağ Belediyesi Kadın Girişimi Kooperatifinde bulunan emekçi kadınlarımız tarafından yapılan ‘Sıcak Çorba ve Ekmek Dağıtımı’ gerçekleştirdik. Bu soğuk havalarda çorba vererek pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımızın içini ısıtmak bizi mutlu etti. Vatandaşlarımıza afiyet olsun” ifadelerine yer verildi.
PAZAR ESNAFININ İÇİ ISINDI
Sabahın erken saatlerinde pazara gelen pazarcı esnafları, Samandağ Belediyesi’nin çorba ikramıyla kahvaltı etme imkanı bulduklarını belirterek bu hizmetten dolayı Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

En az 10 karakter gerekli