Samandağ’da her yere hizmet gidiyor

Samandağ’da her yere hizmet gidiyor

ABONE OL
19 Ocak 2023 09:58
Samandağ’da her yere hizmet gidiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağ Belediyesi ekipleri, Samandağ’ı daha güzel ve daha modern bir görünüme kavuşturmak amacıyla ilçe genelinde hizmet üretmeye devam ediyor.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz öncülüğünde devam eden çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yol genişletme, zemin düzenleme, duvar örme, kaldırım yapım, onarım ve parke kaplama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yapılan çalışmalarla ilgili Samandağ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, merkez mahallelerin yanı sıra ilçenin dört bir yanına hizmet götürmek için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğü belirtilerek; “Belediye ekiplerimizce ilçemizin dört bir yanına hizmet götürmeye devam ediyoruz.

Merkez mahallelerimizin yanı sıra merkez dışındaki mahallelerimize de hizmet götürüyor, vatandaşlarımızın taleplerini en kısa sürede karşılamak için var gücümüzle gece gündüz çalışıyoruz. Bu kapsamda; Ataköy Mahallesi, Yaylıca Mahallesi, Tekebaşı Mahallesi ve Sutaşı Mahallesi’nde yol genişletme, tesviye ve zemin düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Daha güzel bir Samandağ için ilçemiz genelinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz“ ifadelerine yer verildi.

En az 10 karakter gerekli