Samandağ’da yollar yenileniyor

Samandağ’da yollar yenileniyor

ABONE OL
13 Aralık 2022 10:40
Samandağ’da yollar yenileniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz öncülüğünde Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde yol yenileme ve düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Stratejik öneme sahip Mızraklı, Yeşilköy ve Koyunoğlu Mahallelerini birbirine bağlayan bağlantı yolunda devam eden yol genişletme, yolu işgal eden alanları kaldırma, zemin düzenleme ve altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Eryılmaz, yeni yüzüne kavuşması için yoğun çaba sarf edilen yolun şimdiden hem mahalle halkına hem de Samandağ’a hayırlı olmasını diledi.

ERYILMAZ: YOLLARIMIZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Başkan Eryılmaz sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada; “ Mızraklı, Yeşilköy ve Koyunoğlu Mahallelerimizi birbirine bağlayan bu bağlantı yolunda, yol genişletme, yolu işgal eden alanları kaldırma ve alt yapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızın hemen akabinde yeni duvarlar örerek, stratejik öneme sahip bir yolumuzu daha yeni görünümüne kavuşturmuş olacağız. Bu çalışmalarda emeği geçen Belediye emekçilerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Samandağ’ımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli