SAMANDAĞ’IN BEKLENEN PROJESİ İHALEYE ÇIKIYOR

SAMANDAĞ’IN BEKLENEN PROJESİ İHALEYE ÇIKIYOR

ABONE OL
18 Ocak 2021 19:49
SAMANDAĞ’IN BEKLENEN PROJESİ İHALEYE ÇIKIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağlıların uzun süredir beklediği Samandağ Belediyesi Deniz Çevlik arası Atatürk Sahil Parkı Peyzaj Projesi ihaleye çıkıyor. Kısa bir süre önce Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın müjdesini verdiği projenin ihalesi yapılacak.
Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın yönetime geldiği günden beri ilçenin çehresini değiştirmek ve Samandağ’ın Turizm potansiyelini harekete geçirmek amacıyla Samandağ’ın kaderini değiştirecek projelerden biri olan Deniz – Çevlik Arası Park ve Rekreasyon Projesi kapsamında Atatürk Sahil Parkı Peyzaj Projesi ihaleye çıkacak.
ATATÜRK SAHİL PARKI PEYZAJ DÜZENLEME YAPIM İŞİ 8 ŞUBAT’TA İHALEYE ÇIKACAK
Sadece Samandağ’a değil Hatay’ın tamamına hitap edecek olan projenin ihalesi ekap.kik.gov.tr ‘ye yüklendi. Projenin ihalesi 8 Şubat 2021 Pazartesi günü saat 11:00’ da Samandağ Belediyesi hizmet binasında bulunan Toplantı Salonu’nda (Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi No:1 Samandağ /HATAY) yapılacak.
Samandağ Belediyesinin vizyon projelerinden biri olan proje kapsamında 32000 m2’lik Alanın Peyzaj Düzenlemesi ( % 74,2554 ), Oyun Grupları ve Park Malzemeleri (% 25,7446 ) işi yapılacak. Sözleşmenin başlama tarihi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak olup, işin süresi yer tesliminden itibaren 210 (İki yüz on) takvim günü olarak kararlaştırıldı.

En az 10 karakter gerekli